Sana diss atmaya kıyamadığımı söylemiştim @kerem de bu gidişle en sevdiğim aktivitelerime dahil olabilir ama sen aslaDemek kullanılan, oyuncak gibi oradan oraya atılan bendim he
Sana diss atmaya kıyamadığımı söylemiştim @kerem de bu gidişle en sevdiğim aktivitelerime dahil olabilir ama sen aslaDemek kullanılan, oyuncak gibi oradan oraya atılan bendim he
İyi bari iki günde bitireyimSon 4 dakikası siyah ekran zaten. 3 bölüm 40 dakika 1 bölüm 35 4 bölüm 30 dakika.
Ahahahah sesler uymus mu bari Tabi beğenmez İngilizce dublajı cok kötüdür. Biz yeri geeldiği zaman türkçe dublajlara laf atarız ama onlar da iyi değiller@Ahmed ingilizce dublajli izlemis.
Oyyyyhhhh torunum Biz sadece kalpleşelimSana diss atmaya kıyamadığımı söylemiştim @kerem de bu gidişle en sevdiğim aktivitelerime dahil olabilir ama sen asla
Yine napmıs @serhatt
Alıntıladığın mesajda saçma sapan bir espri yapmış işteNapmışım .ss
Bağdatı mı diyon .ssAlıntıladığın mesajda saçma sapan bir espri yapmış işte
Çerez niyetine izliyorum valla.
Ben de sevmıorum o vıcıklığı Ama biz çok kötü insan gördük. İyi nesiller yetiştirmeliyiz bizden sonra kalsınlar cıvık vıcık birbirlerini tamamlarlarSevmiyorum mutlu insan Vıcık Vıcık.s.s
Ben de sevmıorum o vıcıklığı Ama biz çok kötü insan gördük. İyi nesiller yetiştirmeliyiz bizden sonra kalsınlar cıvık vıcık birbirlerini tamamlarlar
Aaa evet senide geçmiş @serhattAlıntıladığın mesajda saçma sapan bir espri yapmış işte
Değil tabi, saçmaladın .ssDeğil mi
Beni asla sinir edemezsin. Ben seni sinir edebilirim anca.Sana diss atmaya kıyamadığımı söylemiştim @kerem de bu gidişle en sevdiğim aktivitelerime dahil olabilir ama sen asla
Beni asla sinir edemezsin. Ben seni sinir edebilirim anca.