- Reaksiyon puanı
- 112,576
- Puanı
- 1,060
1x6
Bu bölüm biraz fazla cinsellik üzerineydi ancak bu daha hazırlık üstelik, ilerleyen bölümlerde daha da yoğunlaşılabilir. Ancak bir Netflix dizisine göre yine de ılımlı bir dizi, mesela başka bir dizide striptizci kadın sahnesinde her detayı görebilirdik. Deftere çizdiği şey güldürdü biraz evet Keza eczane sahnesinde eczacının utanacak hale gelmesi komikti
Dizide şu an eşcinsel karakter yok gibi ama hem netflix dizisi olması hem de sosyal temalı dizi olmasından dolayı bu kaçınılmaz gibi bir şey. En büyük adayım Casey, biseksüel çıkarsa hiç şaşırmam.
8.0/10
Sam’den umudumu kestim ama bu sefer de babasına umut bağladım, madem babası aldatıldı o halde o da terapist ile bir şeyler yaşasın zaten bu bölümde bir an acaba dedim İçimiz fesat tabi bakma, Miles denen herife geri dönecektir ya da bilmiyorum ama terapistin bu kadar ön planda olup gösterilmesi ilginç geliyor şimdilik. Sam ile 10 sene sonra bir şansları olabilir belki.
Hâlâ mı Sam ve Terapist diyorsun 😱 nedir bu ısrarın aaa pardon karışmayacaktik düşüncebe 😏
Babasi ve terapistte olmaz. Sen onu unut, Kim bilir belki o siyahi kadın (April'di galiba ismi) ve Baba virlikte olur eşiyle yabanci olduklarina deyinmişti Elsa ile konuşurken
Babasi ve terapistte olmaz. Sen onu unut, Kim bilir belki o siyahi kadın (April'di galiba ismi) ve Baba virlikte olur eşiyle yabanci olduklarina deyinmişti Elsa ile konuşurken