Aşirete beklıyorum. Sevsin tadı tuzu yok @ÇiğdemBirilerine uyuyorsun yanlış yapıyorsun. Neyse gönlümü aldın.
Aşirete beklıyorum. Sevsin tadı tuzu yok @ÇiğdemBirilerine uyuyorsun yanlış yapıyorsun. Neyse gönlümü aldın.
Dizi için yapılmış bir şarkı değil çünküNiye secilemiyor diye itiraz ettim zaten ben Benden habersiz kararlar alan sunucu parçasına ders verdim @kerem
Dizi için yapılmış bir şarkı değil çünkü
@MasacRE le 2010 doğumlu ozaman sen ondan büyüksün @Forumdash @serhatt @Maskeli Fedai @sokak sanati @kerem @eskici @xemrexxxSen de mi... Pepee benden daha genç bizim zamanımızda Ben 10 vardı. @sokak sanati @Forumdash
Ekli dosyayı görüntüle 79193
Bilmiyoruzkı cnm sallayıp duruyoruz @dreamy @Forumdash @sokak sanatiKız o işin aslı neymiş anlat .ss
At at burası BAĞDAT@MasacRE le 2010 doğumlu ozaman sen ondan büyüksün @Forumdash @serhatt @Maskeli Fedai @sokak sanati @kerem @eskici @xemrexxx
Bilsen şaşardım kör bunak .ss
@sokak sanati Şefimiz olmaya karar vermiş @dreamy
Açıkladığın mesajı kopyala da itiraz edeyim belki de hak veririm belli olmaz tabiBak olayı tekrar açıklamak istemediğimi söyledikçe sen açıyorsun.
Açıkladığın mesajı kopyala da itiraz edeyim belki de hak veririm belli olmaz tabi
Oylamaya sunmalıyız kafasına göre iş yapamaz kimse bu kabilede@sokak sanati Şefimiz olmaya karar vermiş @dreamy
Yine neler uyduruyorsun@MasacRE le 2010 doğumlu ozaman sen ondan büyüksün @Forumdash @serhatt @Maskeli Fedai @sokak sanati @kerem @eskici @xemrexxx
Arar bulurum çok mu zorHaklı olduğumu açıklayan mesaj var sana gerek yok
Oylamaya sunmalıyız kafasına göre iş yapamaz kimse bu kabilede
Benim dısımda siz istemessinizki yine beni kandırır @Forumdash @mrt-06Karar vermiş derken. Oldu demen gerekiyordu. Bunu sizde istiyorsunuz. İstemek zorundasınız.
Arar bulurum çok mu zor
Benim dısımda siz istemessinizki yine beni kandırır @Forumdash @mrt-06
Bunu bildi için seçimsiz kendi basına gelmiş
A101 izlemeye gidin hadi Sahuru bu diziyle doldurma vakti @Yiğitt @kerem öteki diziden hayır yok bize kımse başlamadı heraldeBenim dısımda siz istemessinizki yine beni kandırır @Forumdash @mrt-06
Bunu bildi için seçimsiz kendi basına gelmiş
An itibariyle kovuldun. Pilini pirtini topla git hadi. @Çiğdem @Forumdash @dreamyOrtalığı karıştırmak mi istiyorsun. @kerem bi şok daha yaşamamalı. Kaldiramaz