TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 8. Hafta (90'lar)

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati
Haftanın en zor oylaması bu hafta. 90 lar konsepti çok fazla iddialı seçimler.bu hafta oy kullanmamak daha iyidi aslında :A
Bu hafta özel puanlama yapma hakkı keşke bulunsaydı..Bu hafta herkes iyi seçim yapmış,bu hafta jurilerin işi zor yarışmacıların kolay. Herkese başarılar diliyorum 🤗

• Harika
Reactions: kerem
6 ay bile oluyor:A O yuzden sen benden önce dönuyorsun:X Gerçi 1-2 haftada kendi düzenimi oturtmam oluyor:A Foruma geç gelme sebebim de o :A
Ha dogru, senin gizemli bir hayatin vardi dimi. :Aä

Duruma göre bakariz artik, belki de bir daha hic geri dönmem. Belli olmaz bu isler. :A

Haftanın en zor oylaması bu hafta. 90 lar konsepti çok fazla iddialı seçimler.bu hafta oy kullanmamak daha iyidi aslında :A
Bu hafta özel puanlama yapma hakkı keşke bulunsaydı..Bu hafta herkes iyi seçim yapmış,bu hafta jurilerin işi zor yarışmacıların kolay. Herkese başarılar diliyorum 🤗
Tesekkürler, evet gercekten zorlu bir haftaydi. Sunucular disinda kimse özel puanlamayi kullanamadigi icin hepinizin isi zor. :A

• Beğendim
Reactions: Turkuazz
@Özgür gecen konseptlerden sikayetciyim dedin. Hangilerinden sikayetcisin? Bence cok güzel ilerliyoruz konsept olarak. :A

Yeni hafta konusunu acmadan önce cok istedigin bir konsept varsa bu hafta yada gelecek hafta ankete sunabilirim. :D

• Güldürdün
Reactions: Özgür
@Özgür gecen konseptlerden sikayetciyim dedin. Hangilerinden sikayetcisin? Bence cok güzel ilerliyoruz konsept olarak. :A

Yeni hafta konusunu acmadan önce cok istedigin bir konsept varsa bu hafta yada gelecek hafta ankete sunabilirim. :D
Almanca, ispanyolca şarkılar falan saçma gelmişti. :A :A

• Güldürdün
Reactions: kerem

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961