Bir iki eleneyim de habire de elenmeyeyim Yorucu gerçekten bu şarkıyı ile zor seçtim
Biz seni gazlar alırız yine
Bir iki eleneyim de habire de elenmeyeyim Yorucu gerçekten bu şarkıyı ile zor seçtim
Onun belli bi takvimi var Sen de yoksun benim olmadiğim zaman daha gecen demiştinMS zamanlari yoksun ki gerci istesem de yapamam.
Tamam ağlama yanında @kerem i de götürebilirsin.Sarapya hangi Caminin yanı ben hemen giderim. Zaten o çocuk zihninle küçük prens gibi her evi bi gezegen zannetmişsindir
Seni de istemiştim bu tura aslında @kerem keşke katılsaydınBiz seni gazlar alırız yine
Seni de istemiştim bu tura aslında @kerem keşke katılsaydın
Gelecek sezon katilacak. Eglenmek icin dahil olmuyor cünkü. Dahil olsaydi kesin kazanirdi.Seni de istemiştim bu tura aslında @kerem keşke katılsaydın
Döndügümde yaparim, cokmu zor.Onun belli bi takvimi var Sen de yoksun benim olmadiğim zaman daha gecen demiştin
Tamam ağlama yanında @kerem i de götürebilirsin.
Sus Hayiirrr!!!! diye bagirislarini unutmadim hala.Rachel zaten hizmete devam eder onsuz olmaz
Sus Hayiirrr!!!! diye bagirislarini unutmadim hala.
Söyledi @kerem ama ben istemedim. Eğlenmek için demişler ben kazanmak ve hır gür çıkartmak için gelirim @Bully @Maskeli Fedai
Tamam işte senin çıkardiğin hır-gürle ben eğlenıyorum Neyse sene katılmasam da juri uyeliğimle hırını gürünü görüceksinGelecek sezon katilacak. Eglenmek icin dahil olmuyor cünkü. Dahil olsaydi kesin kazanirdi.
Döndügümde yaparim, cokmu zor.
Tamam işte senin çıkardiğin hır-gürle ben eğlenıyorum Neyse sene katılmasam da juri uyeliğimle hırını gürünü görüceksin
Sen kaç ayda dönuyorsun Dönuşune göre kolaylaşirGelecek sezon katilacak. Eglenmek icin dahil olmuyor cünkü. Dahil olsaydi kesin kazanirdi.
Döndügümde yaparim, cokmu zor.
Belki belanın ta kendisiyimdir sen belayı cekıyorsundur @keremŞu tehditlerin başına bela olur söyliim
Sen kaç ayda dönuyorsun Dönuşune göre kolaylaşir
Kurban bayramıyla birleştircemSen ne zaman gideceksin yine
Yaklasik 3 ay. 4'te olabilir.Sen kaç ayda dönuyorsun Dönuşune göre kolaylaşir
Belki belanın ta kendisiyimdir sen belayı cekıyorsundur @kerem
Yok, sen bilmiyorsun bunu allem eder kallem eder bezdirirdi sizleri.Tamam işte senin çıkardiğin hır-gürle ben eğlenıyorum Neyse sene katılmasam da juri uyeliğimle hırını gürünü görüceksin
Hmm bendn önce dönuyorsunYaklasik 3 ay. 4'te olabilir.
En son yine 3 ay yoktum.
Seninki ne zaman?Hmm bendn önce dönuyorsun