TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Ama kısmından öncesine sinirlendim amadan sonrasında sonuna kadar haklısın. :A Efendiliğiyle, hırsıyla, yaşantısıyla tam bir Survivor'du. :Z Sadece All Star'a karşı değil takımındaki o 8 haine karşı da savaştı. :A
All Star takımını tuttuğum için sevmiyordum sanırım :A zaten yarışmanın ortalarında izlemeyi bırakmıştım Acun’a sinirlenip :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Yahu şaka maka insan 7 gün dünyanın en lezzetli yemeğini yiyecek olsa 5.gün sıkılır, 7 gün üst üste aynı diziyi izleyecek olsa bir yerden sonra heyecanı söner ama bu program maşallah haftanın her günü var ve sadece burada değil sosyal medyada 7 günün 7’sinde de ilgiliyle takip ediliyor buna hayret ediyorum :A Tamam karantinadayız ama internetin karantinası yok sonuçta, atom fiziğiyle uğraşıp molekülleri elektronlara bölmek ile bölmemek arasındaki kuantumsal zaman paradoksunu düşünüp araştırmak dururken, ne bileyim... :A

Gelmiş yine. :A Yazmış uzun uzun. :A @The_Erinch

5EC8B1CC-1879-463F-BDEB-9FEB99AACCEB.jpeg

Yahu şaka maka insan 7 gün dünyanın en lezzetli yemeğini yiyecek olsa 5.gün sıkılır, 7 gün üst üste aynı diziyi izleyecek olsa bir yerden sonra heyecanı söner ama bu program maşallah haftanın her günü var ve sadece burada değil sosyal medyada 7 günün 7’sinde de ilgiliyle takip ediliyor buna hayret ediyorum :A Tamam karantinadayız ama internetin karantinası yok sonuçta, atom fiziğiyle uğraşıp molekülleri elektronlara bölmek ile bölmemek arasındaki kuantumsal zaman paradoksunu düşünüp araştırmak dururken, ne bileyim... :A
Ben izlemedimki bugün doğru düzgün. Biliyorsun yoğundum ama burada izlemedende yorum yapmak çok zevkli :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski