Ama kısmından öncesine sinirlendim amadan sonrasında sonuna kadar haklısın.Anıl’ı pek sevmezdim aslında ama normal bir Survivor sezonunda yarışsa kesin şampiyon olurdu![]()
Ama kısmından öncesine sinirlendim amadan sonrasında sonuna kadar haklısın.Anıl’ı pek sevmezdim aslında ama normal bir Survivor sezonunda yarışsa kesin şampiyon olurdu![]()
Oynadığım oyun bu leş aktiviteden binlerce kat daha kaliteli ve SABARSAL bir aktivitedir. Bunu tartışmaya bile açmam mümkün değildir...![]()
o da doğruKaossuz Survivor konusu mu olur.![]()
Oo sattın mı Çukur'unu 😱ben artı kyasak elma izliyom pazartesileri o da yok![]()
Şimdi birkaç gün durulur Survivor ama hissediyorum yakın zamanda yarışmada yine kaos, kavga olacak gör bak.o da doğru![]()
youtubeden sahnelere bakıyorum bitinceOo sattın mı Çukur'unu 😱
O benim gönlüme açılmış bir çiçekAycan tek nefeste sönüverecek bir çiçek.![]()
heyatım sen @serhatt la buluşsanaÇenen düşmeye başladı zaten çıkmıyorsun burdan.Asıl ben 9 yıllık forum hayatımın en aktif günlerini yaşıyorum.
İyice düştü çenem seninki gibi oldu.
![]()
Artık 7 gün burdayım, kaosu savunacağız. Aman Mert'i işte![]()
![]()
Bildirimler okadar çok oluyorki kacıriyorum 😱 paslanmışımHoş geldin.Çok güzel stres atılıyor valla.
![]()
Ben ve kaos... hiç sevmem kaos falan, nerden çıktı böyle şeyler
Soldurur Mert ve yaverleri o çiçeği.O benim gönlüme açılmış bir çiçek![]()
![]()
kız tiktak grubu aman mertçi ne ediyon konudaBildirimler okadar çok oluyorki kacıriyorum 😱 paslanmışım
sayfalar çok cabuk ilerliyor![]()
Yanlış oldu o zaman kusuruma bakma.Ben ve kaos... hiç sevmem kaos falan, nerden çıktı böyle şeyler![]()
![]()