İstanbul'da değilim ki.heyatım sen @serhatt la buluşsana![]()
İstanbul'da değilim ki.heyatım sen @serhatt la buluşsana![]()
FUTURE...
Mert ve yaverlerine de garip bir şekilde sempati beslediğim doğrudurSoldurur Mert ve yaverleri o çiçeği.![]()
Ben de yetişemiyorum.Bildirimler okadar çok oluyorki kacıriyorum 😱 paslanmışım
sayfalar çok cabuk ilerliyor![]()
Neyse bu seferlik affettim küçüğümYanlış oldu o zaman kusuruma bakma.![]()
![]()
Sen iyice yoldan çıkmışsın.Mert ve yaverlerine de garip bir şekilde sempati beslediğim doğrudur![]()
Kütük dostum kudurdu iyice 😱 @Sherlock
kafa dağıtıyorumkız tiktak grubu aman mertçi ne ediyon konuda![]()
ben de istanbul un havası neden temizlendşi diyordumİstanbul'da değilim ki.![]()
Hayır sana demedim ama kime dediğimi söylemeyeceğim şu an çok yorgunum tartışmaya falan giremem şimdi, belki daha ilerde hala devam ederse aynı şeyler söylerim o zaman.Umarım burada bana laf çakmamışsındır.![]()
Teşekkür ederim heyatım.Neyse bu seferlik affettim küçüğüm![]()
![]()
@serhatt sevdiği oğlanı desteklersen adın çıkar onun gibi haberin olakafa dağıtıyorumAma yetişemiyorum yorumlara
![]()
İki tane FUTURE bir araya gelince böyle oluyor Şerlok beyciğim...Nasıl yaşandı bu...
Sen evinden çıkmıyorsun diyedir.ben de istanbul un havası neden temizlendşi diyordum![]()
Bu mesaj harika. @Sherlock Beyide aldik buraya. Hatta bazen @Tolstoyevski bile bakıyor buraya gizli gizli![]()
Sen okları başkalarina çevirip beni aklarsin dedikodulardan@serhatt sevdiği oğlanı desteklersen adın çıkar onun gibi haberin ola![]()