HilMur varken bunlar kimmiş.Hep gel buralara bak ben bile coştum. Ah ah ben 2018'de burada olsaydım keşke diyorum... Yıkardım forumu.
Şu ikili için panoramaları bile izledim... Gelmeyecek böyle yarışmacılar...
Ekli dosyayı görüntüle 78890
Eda Özerkanı unutmuşum ben. Ama 2016'da Eda çok kötü değişdi ya, bence Tuğba daha yavaştı.Duygu Bal oyuncu değildi onun yerine o yıl Eda Özerkan vardı, o oyuncuydu onu sayalım. 2016'da Tuğba Özay kötü değildi onun yerine Eda Akkaya'yı koyalım. Benim listem şöyle;
2013: Larissa Gacemer
2014: Eda Özerkan
2015: Fulya Zengin
2016: Eda Akkaya
2017: Seda Demir
2020: Tuğba Melis
Her hafta düşüyor Nasıl şampiyon olacak
neyseki sen geldin de tek kalmadimAnlık @Dosi ile ben
sayfalardaki yorumlar programin akışına göre şekilleniyor. Direk sormak istediğim programdi tabikiSen forumdaki sayfaları sordun sandım yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Bana direk yarışmadan gelseydin ya
başka bişi var da ben mi izlemiyorum avrupa yakası- muhteşem yüzyıl tekrarı mı var pt de /Yahu yıllardır Acun'a demediğini bırakmayan @xemrexxx bile 7/24 konuda daha ne olsun
Onların da yeri ayrıydı. Benim 2018'deki favorim Anıliko'ydu. Bir sürü All-Star'ı eledi. HilMurDam ile yakın olunca hele tadından yenmedi.HilMur varken bunlar kimmiş.
Yunus Emre'ninn kraker yemesi... 10/10 hareket.. kralkız şu barış a karşı azıcık tutarlı gelseler belki bir şey elde edecekler;
yasin: barış tatlıyı yemiş yunus emre şahit, konuş yunus emre
yunus emre: eee kem küm 2 kraker attı ağızna
yasin: barış küfür etti gizem duymuş
gizem: tam hatırlamıyorum, takımın moıralini düşüreni falan dedi
bunlardaki aklı @serhatt a taksan kızlardan hoşlanır @Çiğdem @Dosi @vadikızı @Bully @MayısKralı @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @Maskeli Fedai @Emre Ozansoy @The_Erinch @alperuz
Bekle ve gör.Her hafta düşüyor Nasıl şampiyon olacak
@Tolstoyevski yi ikna edemedik bari @MEnes i ikna edelim. Entel yorumcu lazım bize.Çok kalabalık olduk ya, asıl sebep o bence
Survivor konusu stres atma mekanim oldu dün geceden beri kabuğuma çekilmiştim. Bir yandanda telefonum yorgun idareli giriyorum foruma şarji ful yapıp attim kendimi burayaHep gel buralara bak ben bile coştum. Ah ah ben 2018'de burada olsaydım keşke diyorum... Yıkardım forumu.
Şu ikili için panoramaları bile izledim... Gelmeyecek böyle yarışmacılar...
Ekli dosyayı görüntüle 78890
Artık 7 gün burdayım, kaosu savunacağız. Aman Mert'i işteneyseki sen geldin de tek kalmadim
sayfalardaki yorumlar programin akışına göre şekilleniyor. Direk sormak istediğim programdi tabiki
Evrim Mert’e yürüyor sanki