TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

@Özgür bile dolaniyor buralarda :A okadar sene Survivor konusundayim, bu sene göruyorum onu :F
Ben geçen sene dışında her sene Survivor izledim ama şöyle bir sıkıntı vardı bende izlediğim dizilerin bile yorum konusuna yazmazdım. :F En sevdiğim sene 2018 o zaman da sınava hazırlandığım için forumda yoktum ama her akşam Survivor izleyip Anıl ve Damla'ya düşüyordum. :bhr: Bu sene muhabbeti çok iyi buranın. :Z :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ben bir mesaj yazmaya girmiştim takıldık kaldım burda. Sınavım var ya benim ne yapıyorum. Uzaklaşmıştım forumdan nereden bulaştım yine bu illete. :F

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Haftanın 7 günü var artık. Bir zahmet olsun. :D Bizden çok yiyorlar. :D

Evet ama eski yarışmacılara göre de extra efor sarf ediyorlar öyle düşünmek gerek. 2013'e kadar oyunlar 7'de bitiyordu diye hatırlıyorum. Allstardan sonra böyle oldu zaten haftanın 6 günü oyun. :D

Survivor'un Survivor olduğu zamanlar. :D Tolgaya bak götürdü bütün eti. :F
Duygu da ağzından çıkarıp Turabiye veriyor. :F

• Güldürdün
Elif'i seviyorum, Elif haklı tepkisinde. Ama herkes konseyde görmüştür galiba Aycan, Ersin'i söylemek istedi. SMS gücünün farkında ama Mert ve Ersin buna karşı çıktı. Aycan keşke Sercan'ı söyleseydi ama Aşkım'ı söylememesi doğru, Aşkım en yakın arkadası sonuç olarak. Ne düsünüyorsunuz bilmiyorum bu konuda? Aycan Mert'in tuzağına düştü diyorum ben. @The_Erinch @Özgür @12.Adam @dreamy @vadikızı @xemrexxx @Emre Ozansoy @Hachiko @xemrexxx @eskici @RevaN
Öncelikle yorumunda Beni de etiketllediğin için teşekkürler 😊.Etme bulma dünyası diyelim.

• Beğendim
Reactions: Angelica
2017: Seda
2016: Tuğba Özay
2015: Fulya
2014: Duygu Bal :A

Duygu Bal oyuncu değildi onun yerine o yıl Eda Özerkan vardı, o oyuncuydu onu sayalım. 2016'da Tuğba Özay kötü değildi onun yerine Eda Akkaya'yı koyalım. :A Benim listem şöyle;

2013: Larissa Gacemer
2014: Eda Özerkan
2015: Fulya Zengin
2016: Eda Akkaya
2017: Seda Demir
2020: Tuğba Melis

Ben geçen sene dışında her sene Survivor izledim ama şöyle bir sıkıntı vardı bende izlediğim dizilerin bile yorum konusuna yazmazdım. :F En sevdiğim sene 2018 o zaman da sınava hazırlandığım için forumda yoktum ama her akşam Survivor izleyip Anıl ve Damla'ya düşüyordum. :bhr: Bu sene muhabbeti çok iyi buranın. :Z :A
Dizileri ben de fazla yorumlamam ama Survivor has mekanimdi. Zaten sırf buraya yorum yazmak icin gelmiştim foruma :A geçen sene ben tek takıldim buralarda :A bu sene yokum herkes var :F şu 3 gündür bakiyorum, gerçi bugün bakmadim :A @MasacRE

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and Özgür
Dizileri ben de fazla yorumlamam ama Survivor has mekanimdi. Zaten sırf buraya yorum yazmak icin gelmiştim foruma :A geçen sene ben tek takıldim buralarda :A bu sene yokum herkes var :F şu 3 gündür bakiyorum, gerçi bugün bakmadim :A @MasacRE
Hep gel buralara bak ben bile coştum. :Z :A Ah ah ben 2018'de burada olsaydım keşke diyorum... Yıkardım forumu. :bhr:

Şu ikili için panoramaları bile izledim... Gelmeyecek böyle yarışmacılar... :A

1587505321027.png

Bazı üyelerin bozuk plak gibi aynı şeyleri tekrarlamasından sürekli böögh geldi yeminlen. Resmen Yunus Emre vol.2 :F

• Güldürdün