kaos en sevdiğim şeySen okları başkalarina çevirip beni aklarsin dedikodulardan
kaos en sevdiğim şeySen okları başkalarina çevirip beni aklarsin dedikodulardan
All Star takımını tuttuğum için sevmiyordum sanırım zaten yarışmanın ortalarında izlemeyi bırakmıştım Acun’a sinirlenipAma kısmından öncesine sinirlendim amadan sonrasında sonuna kadar haklısın. Efendiliğiyle, hırsıyla, yaşantısıyla tam bir Survivor'du. Sadece All Star'a karşı değil takımındaki o 8 haine karşı da savaştı.
Sen evinden çıkmıyorsun diyedir.
Asıl senin adın çıkmışta haberin yok@serhatt sevdiği oğlanı desteklersen adın çıkar onun gibi haberin ola
Yahu şaka maka insan 7 gün dünyanın en lezzetli yemeğini yiyecek olsa 5.gün sıkılır, 7 gün üst üste aynı diziyi izleyecek olsa bir yerden sonra heyecanı söner ama bu program maşallah haftanın her günü var ve sadece burada değil sosyal medyada 7 günün 7’sinde de ilgiliyle takip ediliyor buna hayret ediyorum Tamam karantinadayız ama internetin karantinası yok sonuçta, atom fiziğiyle uğraşıp molekülleri elektronlara bölmek ile bölmemek arasındaki kuantumsal zaman paradoksunu düşünüp araştırmak dururken, ne bileyim...
Ben izlemedimki bugün doğru düzgün. Biliyorsun yoğundum ama burada izlemedende yorum yapmak çok zevkliYahu şaka maka insan 7 gün dünyanın en lezzetli yemeğini yiyecek olsa 5.gün sıkılır, 7 gün üst üste aynı diziyi izleyecek olsa bir yerden sonra heyecanı söner ama bu program maşallah haftanın her günü var ve sadece burada değil sosyal medyada 7 günün 7’sinde de ilgiliyle takip ediliyor buna hayret ediyorum Tamam karantinadayız ama internetin karantinası yok sonuçta, atom fiziğiyle uğraşıp molekülleri elektronlara bölmek ile bölmemek arasındaki kuantumsal zaman paradoksunu düşünüp araştırmak dururken, ne bileyim...
fırsat bu fırsat seni öldürüp korona diyelimo günlerde gelecek yine @Özgür
Ne oldu be PaçozSen iyice yoldan çıkmışsın.
İnşallah canım doya doya buluşacağız.o günlerde gelecek yine @Özgür
Hayır sana demedim ama kime dediğimi söylemeyeceğim şu an çok yorgunum tartışmaya falan giremem şimdi, belki daha ilerde hala devam ederse aynı şeyler söylerim o zaman.
Mert ve yaverlerine de garip bir şekilde sempati beslediğim doğrudur
Kütük dostumu kaybediyoruz galiba...
Ben de çok tekrara düşüyorum da o yüzden sordum.Hayır sana demedim ama kime dediğimi söylemeyeceğim şu an çok yorgunum tartışmaya falan giremem şimdi, belki daha ilerde hala devam ederse aynı şeyler söylerim o zaman.
Gazında boğulasıca.ssben yeterince gaz salıyorum
Kütük dostumu kaybediyoruz galiba...
@xemrexxx e inatİnşallah canım doya doya buluşacağız.
Sen kendini öldür de bir mikrop eksilsinfırsat bu fırsat seni öldürüp korona diyelim