Maskeli Fedai
Favori Üye
Umrumda değil .ss@serhatt görmesin.
@Maskeli Fedai beye el kaldırmam ben saygın bir kişiliktir kendisi.kız seni @serhatt bile döver bu konuda yorum yapma
Kuvvetliyimdir. Döverim ama @Maskeli Fedai hevalimi değil, seni döverim
hoşt seni gidi dış mihrak @vadikızı teyzemin oklasvasını alıp döverim seniKuvvetliyimdir. Döverim ama @Maskeli Fedai hevalimi değil, seni döverim
herkesi malamat edebilrisin beni asla çünkü herkesle kasetin var ben yüzüne bakmadığım için bnm yokBenimle uğraşmaktan vazgeç malamat ederim seni .ss
yüreğin yok mu bileğinle dövüşmeye? @Maskeli Fedai @serhatthoşt seni gidi dış mihrak @vadikızı teyzemin oklasvasını alıp döverim seni
Asıl ben senin yüzüne bakmam be 9 verdik diye şımarma mecburiyetten verdim parlak olduğun falan yokherkesi malamat edebilrisin beni asla çünkü herkesle kasetin var ben yüzüne bakmadığım için bnm yok
kadınlara el kaldırmam ; oklava, tahta vb. ile döverimyüreğin yok mu bileğinle dövüşmeye? @Maskeli Fedai @serhatt
Nerde ayol onda o yürekyüreğin yok mu bileğinle dövüşmeye? @Maskeli Fedai @serhatt
haha gıcık senikadınlara el kaldırmam ; oklava, tahta vb. ile döverim
Sayın Gs'li dostum da Barış fanı kütük dostum..
@Maskeli Fedai beye el kaldırmam ben saygın bir kişiliktir kendisi.
Aldın mı cevabını xemre melunu Dostlarımla bir olup seni haşat ederizKuvvetliyimdir. Döverim ama @Maskeli Fedai hevalimi değil, seni döverim
@xemrexxx'de yürek ne araryüreğin yok mu bileğinle dövüşmeye? @Maskeli yFedai @serhatt
ne dostu sizden tost bile olmazAldın mı cevabını xemre melunu Dostlarımla bir olup seni haşat ederiz
KesinlikleAldın mı cevabını xemre melunu Dostlarımla bir olup seni haşat ederiz
yüreği bilmem kürek gibi elim var tokadı basarım direkt@xemrexxx'de yürek ne arar