Ay dur, ilginç hal aldi bu. Birgün forum durulunca konuşalım mevzuyuİtiraflardan sonraki olayları kast ettim ben.Hakkını aramıştın ve baya patlamıştın ya.
![]()
Evet biraz o mevzudanda söz ediyorum ve sonrasinda iyilik meleğine dönenler oldu
Ay dur, ilginç hal aldi bu. Birgün forum durulunca konuşalım mevzuyuİtiraflardan sonraki olayları kast ettim ben.Hakkını aramıştın ve baya patlamıştın ya.
![]()
Sonu kötü bitecek gibi görünse bile acayip zevk alıyorum bu sene Survivor’dan![]()
Ya bu çocuk acayip bir şey. Neredeyse yarışma bitecek hâlâ ben ısınamadım diyor. Kardeşim senin şimdiye buhar olman gerekiyordu.
Bu sene eğlencesi için izliyordum Survivor’u. Genel olarak eğlence ön plandaydı ama son günlerde kaos da olmaya başladı. Şu an yarışmada yok yok resmenBu sene ayrı bir kitlendim ben de. En son 2016'da böyleydim.
Bu sene eğlencesi için izliyordum Survivor’u. Genel olarak eğlence ön plandaydı ama son günlerde kaos da olmaya başladı. Şu an yarışmada yok yok resmensadece yarışmacıların performanslarını beğenmiyorum genel olarak o kadar onun dışında on numara gidiyor yarışma
![]()
Diskalifiye olmazsa değişen bir şey de olmaz benceBen geçen sene hiç izlemedim... Atakan dışında desteklediğim bir isim yoktu zaten.
Bu sene de Şampiyon ve Uğur Pektaş için izleyecektim. Uğur gitti, Şampiyon kaldı. Dediğin gibi her şey var şimdi adada, ve ekran başında ki izleyiciyi daha da çekiyor. Performans, kaos, entrika, aşk vs. vs.
Dün akşama kadar gayet iyi gidiyordu yarışma, bu akşamdan sonra ne olur, bilemem.
Diskalifiye olmazsa değişen bir şey de olmaz bence![]()
Yasin ve Barış iki gün sonra tekrar barışırsa şaşırmamAcun heyecan vermek adına yayında öyle konuşmuş olabilir. Diskalifiye olacağını zannetmiyorum, ama hiç bir şey eskisi gibi olmayacak artık.![]()
Ay neyse umarım yasin i diskalifiye ederler sevmiyorum hem çok konuşup hem performansı olmayan tipleri üstüne daha önce de böyle kavgaları varmış![]()
Sonunda birisi şu meluna hak ettiği cevabı vermişAynı senin gibi çok ama boş konuşuyor.![]()
@Emre Ozansoy, @vadikızı ve diğer tüm Barış fanları Utku beyciğim.Gerçi bir dakika şu görsel bu noktada daha uygun gibi:
Ekli dosyayı görüntüle 78698
Sayın Gs'li dostum da Barış fanı kütük dostum..Şerlok beyciğim tespit şova başladı, adamı durduramıyoruz... @Maskeli Fedai
Barış gibi biri de seni dövse şöyleSonunda birisi şu meluna hak ettiği cevabı vermiş![]()
Teşekkürler Özgür
![]()
nede olsa @dreamy in hatun oBu arada evrim i tebrik ediyorum 2 izbandut gibi herifi ayırmak için araya ilk o giriyorbabuş Ardahan kalubından utansın, git gide yükseliyor gözümde evrim
@MasacRE @vadikızı @Emre Ozansoy @Sherlock @The_Erinch @DarkLegenD @Maskeli Fedai
haha çok fazla Mert Mert diye dolandim de mi
Barıs kimseyi dövemez orda hayal kurmaBarış gibi biri de seni dövse şöyle![]()
yok artıkın 😱Barıs kimseyi dövemez orda hayal kurma![]()