TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and Özgür
ama bu söz çok doğruymuş. Benimde seneler sonra sabrımı taşırdılar ve patladım bir kaç hafta önce ve forumda bazı dengeleri değiştirdim :A şimdi ulu orta yerde açık etmeyeyim. @MasacRE şu yalamadığımız dedikodu ile bağlantılıydı :F
Söz doğru ve sen de yapmıştın evet iyi de yaptın. :A Ama mesele Barış fanlarının bu sözlerle mağduriyet yaratması. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Söz doğru ve sen de yapmıştın evet iyi de yaptın. :A Ama mesele Barış fanlarının bu sözlerle mağduriyet yaratması. :A
haha neyi anladın bilmiyorum (aslında var bir tahminim ve evet o da bir parçası) ama seninde bilmediğin şeyler var :F Kapalı kapılar ardından da elimden geleni yaptım ve sonucunu aldım :A tabi eksik çok şey var ama herşeyin bir zamanı var :A

• İlginç
Reactions: Özgür
haha neyi anladın bilmiyorum (aslında var tajmin ve evet o da bir parçası) ama seninde bilmediğin şeyler var :F Kapalı kapılar ardından da elimden geleni yaptım ve sonucunu aldım :A tabi eksik çok şey var ama herşeyin bir zamanı var :A
İtiraflardan sonraki olayları kast ettim ben. :A Hakkını aramıştın ve baya patlamıştın ya. :A

• Harika
Reactions: Dosi