Yok, Emre’ye dedim.@Özgür o lafı bana dedi galiba?
Yok, Emre’ye dedim.@Özgür o lafı bana dedi galiba?
Sonradan çözdüm mevzuyuYok, Emre’ye dedim.
Benden önce açıklamış zaten @MasacRESonradan çözdüm mevzuyu
@serhatt görmesin.
ama bu söz çok doğruymuş. Benimde seneler sonra sabrımı taşırdılar ve patladım bir kaç hafta önce ve forumda bazı dengeleri değiştirdim şimdi ulu orta yerde açık etmeyeyim. @MasacRE şu yapamadığımız dedikodu ile bağlantılıydıÇok hüzünlendim... Hadi eyv... @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai @Dosi @xemrexxx @eskici ve tüm BMY fanları...
Ekli dosyayı görüntüle 78701
Başka bir şey desem olacakmış herhalde @MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai @Emre Ozansoy @The_Erinch @Dosi @Bully @Özgür @xemrexxx @vadikızı @DarkLegenDYasin’le Barış barışmaya karar vermiş ama iki gün sonra tekrar kavga ederler
Aynen atıyor birşeyler ama ben bakmıyorum attığı şeylere@serhatt görmesin.
AynştaynBaşka bir şey desem olacakmış herhalde @MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai @Emre Ozansoy @The_Erinch @Dosi @Bully @Özgür @xemrexxx @vadikızı @DarkLegenD
En iyisini yapıyorsun gelme bu oyunlara.Aynen atıyor birşeyler ama ben bakmıyorum attığı şeylere
Başka bir şey desem olacakmış herhalde @MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai @Emre Ozansoy @The_Erinch @Dosi @Bully @Özgür @xemrexxx @vadikızı @DarkLegenD
Söz doğru ve sen de yapmıştın evet iyi de yaptın. Ama mesele Barış fanlarının bu sözlerle mağduriyet yaratması.ama bu söz çok doğruymuş. Benimde seneler sonra sabrımı taşırdılar ve patladım bir kaç hafta önce ve forumda bazı dengeleri değiştirdim şimdi ulu orta yerde açık etmeyeyim. @MasacRE şu yalamadığımız dedikodu ile bağlantılıydı
haha neyi anladın bilmiyorum (aslında var bir tahminim ve evet o da bir parçası) ama seninde bilmediğin şeyler var Kapalı kapılar ardından da elimden geleni yaptım ve sonucunu aldım tabi eksik çok şey var ama herşeyin bir zamanı varSöz doğru ve sen de yapmıştın evet iyi de yaptın. Ama mesele Barış fanlarının bu sözlerle mağduriyet yaratması.
Çok hüzünlendim... Hadi eyv... @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai @Dosi @xemrexxx @eskici ve tüm BMY fanları...
Ekli dosyayı görüntüle 78701
O konuşmalar olmasa bile ben bu iki kişinin kavga edeceğini hiç düşünmedim şok oldum yani görünceO kadar konuşmanın ardından, o kadar konsey açıklamasından sonra böyle bir şey olacağını hiç düşünmedim...
İtiraflardan sonraki olayları kast ettim ben. Hakkını aramıştın ve baya patlamıştın ya.haha neyi anladın bilmiyorum (aslında var tajmin ve evet o da bir parçası) ama seninde bilmediğin şeyler var Kapalı kapılar ardından da elimden geleni yaptım ve sonucunu aldım tabi eksik çok şey var ama herşeyin bir zamanı var
Hahaha harika.