TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

İtiraflardan sonraki olayları kast ettim ben. :A Hakkını aramıştın ve baya patlamıştın ya. :A
Ay dur, ilginç hal aldi bu. Birgün forum durulunca konuşalım mevzuyu :A
Evet biraz o mevzudanda söz ediyorum ve sonrasinda iyilik meleğine dönenler oldu :F şaka gibi bazi şeyler :A

• İlginç
Reactions: Özgür
Sonu kötü bitecek gibi görünse bile acayip zevk alıyorum bu sene Survivor’dan :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Barış kardeşimiz tarihin en güzel tribünlere oynayan iki ismi olan Adem ve Yusuf'tan sağlam akıl alarak gelmiş. Ancak bu kadar "destek" görmesinin sebebi yarışmada ki bütün aklı olmayan kişilerdir. Ona bulaşmasalar Barış mağduru oynamada bu kadar başarılı olamazdı. Geri kalan zamanda onunla uğraşmayı bırakırlarsa finale kalmasını belki engelleyebilirler.

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Bu sene ayrı bir kitlendim ben de. En son 2016'da böyleydim.
Bu sene eğlencesi için izliyordum Survivor’u. Genel olarak eğlence ön plandaydı ama son günlerde kaos da olmaya başladı. Şu an yarışmada yok yok resmen :A sadece yarışmacıların performanslarını beğenmiyorum genel olarak o kadar onun dışında on numara gidiyor yarışma :A

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Bu sene eğlencesi için izliyordum Survivor’u. Genel olarak eğlence ön plandaydı ama son günlerde kaos da olmaya başladı. Şu an yarışmada yok yok resmen :A sadece yarışmacıların performanslarını beğenmiyorum genel olarak o kadar onun dışında on numara gidiyor yarışma :A

Ben geçen sene hiç izlemedim... Atakan dışında desteklediğim bir isim yoktu zaten.

Bu sene de Şampiyon ve Uğur Pektaş için izleyecektim. Uğur gitti, Şampiyon kaldı. Dediğin gibi her şey var şimdi adada, ve ekran başında ki izleyiciyi daha da çekiyor. Performans, kaos, entrika, aşk vs. vs.

Dün akşama kadar gayet iyi gidiyordu yarışma, bu akşamdan sonra ne olur, bilemem.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and eskici
Ben geçen sene hiç izlemedim... Atakan dışında desteklediğim bir isim yoktu zaten.

Bu sene de Şampiyon ve Uğur Pektaş için izleyecektim. Uğur gitti, Şampiyon kaldı. Dediğin gibi her şey var şimdi adada, ve ekran başında ki izleyiciyi daha da çekiyor. Performans, kaos, entrika, aşk vs. vs.

Dün akşama kadar gayet iyi gidiyordu yarışma, bu akşamdan sonra ne olur, bilemem.
Diskalifiye olmazsa değişen bir şey de olmaz bence :A

Acun heyecan vermek adına yayında öyle konuşmuş olabilir. Diskalifiye olacağını zannetmiyorum, ama hiç bir şey eskisi gibi olmayacak artık. :A
Yasin ve Barış iki gün sonra tekrar barışırsa şaşırmam :A o yüzden diyorum diskalifiye olmazsa bir şey değişmez yarışmada :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx