Allah bir kapı kapatır başka açar cnmÇok erken elendin ama yaa
Allah bir kapı kapatır başka açar cnmÇok erken elendin ama yaa
Sen zaten bana açıklamıştın beğenmiyorum demiştin hatta değiştir dedin haklı da çıktın,ben zaten oylamaya değil düet kısımlarında bazı üyelerin eski yada yeni düet kıyaslamalarına üzüldüm.en yeni düet benim paylaştığım şarkıydı sırf o yüzden bazı üyeler düşük oyladı.birde bazı üyelerin her hafta düşük oyladığını düşünüyorum.sağlık olsun.biraz fazla üzüldüm ama unutmaya çalışmalıyım 😊😊Benim beğendiğim bi şarkı değildi. Senin için özeldi galiba. Olsun. UTC'deki Avukat Hanım dediği gibi "Geçmişe takılı kalırsan, Bugünü iyi değerlendiremezsin" . O yüzden moral bozmak yok aynen devam
Sen zaten bana açıklamıştın beğenmiyorum demiştin hatta değiştir dedin haklı da çıktın,ben zaten oylamaya değil düet kısımlarında bazı üyelerin eski yada yeni düet kıyaslamalarına üzüldüm.en yeni düet benim paylaştığım şarkıydı sırf o yüzden bazı üyeler düşük oyladı.birde bazı üyelerin her hafta düşük oyladığını düşünüyorum.sağlık olsun.biraz fazla üzüldüm ama unutmaya çalışmalıyım 😊😊
Sahnelerin çoğunlukla izlediğimiz diziler,kim hangi sahne seçimini yaptı diye bakınca anlaşılıyor bu.sanıyorum pazar son oy yollama.oy kullanmaya çalışacağım 🤗🤗Dediğim gibi Bihter Ziyagil yarışmalara dönmen için şahane bi fırsat.
Oylamayı unutmayalım arkadaşlar
@Bully @xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy- YouTube
www.youtube.com
Wallahi nasıl elendi gitti o sahne..Ustaları elediniz sende vardın o kuliste
Ben yolladım dostum.Oylamayı unutmayalım arkadaşlar
@Bully @xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy- YouTube
www.youtube.com
Bu şarkı benimde ve Hepsi Benim de hesaplar görüldü @Yiğitt @Ahmed @sokak sanati @serhattWallahi nasıl elendi gitti o sahne..
Bu forumun yaşlılara garezi var
@xemrexxx müsade etmezÖlümün benim elimden olacak
Nasıl durumlar kaç verdin iyi mi kötü mü
EN HEVESLİ KİŞİ O AYOL SENİ ÖLDÜRMEK İÇİN@xemrexxx müsade etmez
Etiketlilerle hesabımı gördüm diyorumNasıl durumlar kaç verdin iyi mi kötü mü
Yani, açık konuş intikam mı aldın yılanEtiketlilerle hesabımı gördüm diyorum
Son gün Pazar dimiOylarımızı gönderelim arkadaşlar
@xemrexxx @denizz19 @Yiğitt @Silinmiş Üye @batuhankaralar @serhatt @Sherlock @Aserat @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy- YouTube
www.youtube.com