Mübalağa yapmaya da gelmiyor be kardeşim hemen düzeltme yapıyor.Dakika başı bakmıyorum, o kadar da değil. IMDb yazarken buluyorum adres çubuğuna kimi zaman ve girmiş oluyorum, o ara Better Call Saul adres çubuğunda olduğu için, ona girmiş oluyorum.![]()
Mübalağa yapmaya da gelmiyor be kardeşim hemen düzeltme yapıyor.Dakika başı bakmıyorum, o kadar da değil. IMDb yazarken buluyorum adres çubuğuna kimi zaman ve girmiş oluyorum, o ara Better Call Saul adres çubuğunda olduğu için, ona girmiş oluyorum.![]()
Bir sonraki bölümde gör dondurmayı, nasıl sanata çeviriyorlar.5x2
Sezon finaline 8 bölüm kala fena olmayan bir bölümdü.
Şu %50 indirim sonrası suç oranı artışı bana saçma geldi.
Asansör numarası da çok barizdi. Çok iticiydi orada Saul reyis.
Bölüm sonunda dondurmaya yazık oldu.
7/10
Breaking Bad'de yönetmen sinek sahnesiyle nereye varmak istediyse, bunda da ona varmak istemiştir. Sanat yapıyor adam sanat, saygı duyalım.5x3
Yönetmen dondurma sahnesiyle ne yapmak nereye varmak istemektedir?
Hank'in bu sezon diziye katılacağını unutmuşum bir anda görmek çok güzel bir sürpriz oldu.Çok sevdik seni be Breaking Bad.
Mike reyisin tinercilere verdiği ayar çok iyiydi.
Onun dışında konular çok ilgi çekici gitmiyor şimdilik, olayların biraz daha hareketlenmesini bekliyoruz. Bölüme Hank için +1 verdiğim doğrudur.
8/10
Yönetmen dondurma sahnesiyle ne yapmak nereye varmak istemektedir?![]()
geçen sezonda herkes 'yokken' tek ben vardım
O ben olmadığım içindir.geçen sezonda herkes 'yokken' tek ben vardımKoskoca 4. sezonda bir kaç sayfa mesaj yazılmış ama 4. sezonu yorumlayan tek ben olmuşum
![]()
Beşinci bölümde de pek bir şey yok. Beşten sonrasını izle.5x4
Fena değildi yine ama muhtemelen fırtına öncesi sessizlik bölümleri bunlar.Üzerinde söyleyecek pek bir şeyim yok.
7/10
Öncelikli olarak ön yargılısın bu diziye karşı belli. İzlesen de, Breaking Bad'le karşılaştırmaya kalkarsın, işte bu yüzden keyif alacağını sanmıyorum. İki dizi birbirinden farklı, ikisinin verdiği tat farklı. Breaking Bad'in öncesini anlattığı için de zaten bu tadı veren yine Breaking Bad oluyor. İzlemek istersen izle ama Breaking Bad'deki karakterlerin geçmişi olarak izle sadece, o kadar. Diğer türlü keyif alamazsın. Kıyaslama yapmaya gerek yok, Breaking Bad'in devamı gibi bir şey aslında.Bu dizinin bu sezon sayesinde “Breaking Bad’den bile daha iyi dizi” haline geldiğini söyleyenlerin sayısı giderek artıyor. Efsaneler konusunda muhafazakar birisi olarak böyle yorumlar kanımı donduruyor ama nasılsa henüz izlemediğim için bir şey diyemiyorum. Sizce gerçekten de Breaking Bad’den daha mı iyi? Bu nasıl olabilir ki? Saul’u oynayan Bob, bizim Bryan Cranston’dan daha iyi oyuncu değildi bir kere. Üstelik iki dizinin hikayesi çok farklı ve BB’ninki epik. “Boynuz kulağı geçti” yorumlarının şu an güncel başka doğru düzgün dizilerin olmamasından kaynaklanan yokluk hissiyatından kaynaklandığını umuyorum. Bir dizi, hele ki spin off olarak yola çıkmış bir dizinin Breaking Bad efsanesinden daha iyi olması ya da aynı seviyede olmasını kabullenebilmek mümkün değil.
Öncelikli olarak ön yargılısın bu diziye karşı belli. İzlesen de, Breaking Bad'le karşılaştırmaya kalkarsın, işte bu yüzden keyif alacağını sanmıyorum. İki dizi birbirinden farklı, ikisinin verdiği tat farklı. Breaking Bad'in öncesini anlattığı için de zaten bu tadı veren yine Breaking Bad oluyor. İzlemek istersen izle ama Breaking Bad'deki karakterlerin geçmişi olarak izle sadece, o kadar. Diğer türlü keyif alamazsın. Kıyaslama yapmaya gerek yok, Breaking Bad'in devamı gibi bir şey aslında.![]()
Ben şahsen Breaking Bad'in geçmişi olduğunu düşünerek izliyorum. Diziyi oluşturan kişi aynı, karakterler hemen hemen aynı, oyuncular hemen hemen aynı, detayları düşününce, detaylar da aynı. İyi ki böyle bir diziyi oluşturmuş Vince Gilligan. Bob Odenkirk de çok iyi oyuncu ayrıca ve aynı Bryan Cranston gibi ödül de aldı. Yani aslında başrol Vince Gilligan iki dizide de, birbirinin devamı niteliğinde.O yorumları göz önüne almadan sadece bu amaçla izlerim büyük ihtimalle, bu tür konulardaki ön yargılarım gerçekten olumsuz bir şey, belki bu dizi sayesinde yenerim...
Bob Odenkirk burada çok daha iyi ama Bryan Cranston daha da farklı bir boyut tabii. Breaking Bad'den daha iyi olmasına imkan yok bunu iddia eden Breaking Bad'i pek sevmiyor olabilir.Bu dizinin bu sezon sayesinde “Breaking Bad’den bile daha iyi dizi” haline geldiğini söyleyenlerin sayısı giderek artıyor. Efsaneler konusunda muhafazakar birisi olarak böyle yorumlar kanımı donduruyor ama nasılsa henüz izlemediğim için bir şey diyemiyorum. Sizce gerçekten de Breaking Bad’den daha mı iyi? Bu nasıl olabilir ki? Saul’u oynayan Bob, bizim Bryan Cranston’dan daha iyi oyuncu değildi bir kere. Üstelik iki dizinin hikayesi çok farklı ve BB’ninki epik. “Boynuz kulağı geçti” yorumlarının şu an güncel başka doğru düzgün dizilerin olmamasından kaynaklanan yokluk hissiyatından kaynaklandığını umuyorum. Bir dizi, hele ki spin off olarak yola çıkmış bir dizinin Breaking Bad efsanesinden daha iyi olması ya da aynı seviyede olmasını kabullenebilmek mümkün değil.