Aaa evet benimse yokumdur kendimi koymuyorum etkinliklerde
Aaa evet benimse yokumdur kendimi koymuyorum etkinliklerde![]()
![]()
12 de foruma geliyordum etkinliğini görünce 30 dakıkadır dinliyordum çünkü sohbetten vakit bulamıyoruz önce bunları halettim şimdi oylarımı vericem
Bu arada recap işi akıllı bir hamle biz düşünemedik@dreamy
Tek tek koymak recap işinden daha zahmetli oluyordu konulara![]()
Ben uzunlarda dinleyemiyordum asıl böyle hepsini dinledim böyle devamÇok iyi düşünmüşsün. Hızlıca oy verip goygoya kaçarsın
Recap yapınca bile dinlemek istemiyor millet yabancı şarkıyı. Uzun videoda daha kötü oluyordu.![]()
Ben uzunlarda dinleyemiyordum asıl böyle hepsini dinledim böyle devam@dreamy
Ama Ariana sankı iyi bir yıl geçirememiş 1 şarkı dışında beğenmedim![]()
Bir onu oyladımBende beğenmedim bu yıl ki albümünü. En favori 7 Rings bile tırt![]()
Ariana’nın şarkısı bu sene favorilerim arasında.Ben uzunlarda dinleyemiyordum asıl böyle hepsini dinledim böyle devam@dreamy
Ama Ariana sankı iyi bir yıl geçirememiş 1 şarkı dışında beğenmedim![]()
Bir onu oyladımTabi seçenekler çok iyi olmadından mesala 4.isimleri zorlamadım
![]()
Şuan isimden hatırlayamadım tekli klibini atBi sarki vari Travis Scott'un klibi görünce aha dedim Tam çiğdem'lik. Gördün mü o klibi.![]()
1 Tane var zaten ama oda uzun ömürlü gitmezAriana’nın şarkısı bu sene favorilerim arasında.![]()
Düet yaptığı 2 tane vardı aslında. İleriki gruplarda bir şarkısı daha var.1 Tane var zaten ama oda uzun ömürlü gitmez@sokak sanati
1 Tane var zaten ama oda uzun ömürlü gitmez@sokak sanati
Dangerous Woman albümünde ki etkiyi yaratmadı bende. Bir önce ki albümünün çok altında bir albümdü. Into U kalitesinin yarısında bir şarkı bile yoktu.![]()
Bu sene öyle olmuş malesef ama olsun yeni isimler çıkarDüet yaptığı 2 tane vardı aslında. İleriki gruplarda bir şarkısı daha var.Ama en iddialısı 7 rings. Gerçi beklediğimden az oy almış belli olmaz
![]()
Yerli şarkının Sıla’sı gibiydi yaniBu sene öyle olmuş malesef ama olsun yeni isimler çıkarÖnceden çeyreğe geliyoruz Arianalar yarışıyordu
![]()
Kabus gibiydi eliyoruz eliyoruz bitmiyor final turlarında ne çekmiştik ayollYerli şarkının Sıla’sı gibiydi yani![]()
Yankı’nın, yıllar sonra Bu Şarkı Benim sayesinde yine Yan Benimle ile karşı karşıya gelmesi...
Yerli şarkının Sıla’sı gibiydi yani![]()
Yankı’nın, yıllar sonra Bu Şarkı Benim sayesinde yine Yan Benimle ile karşı karşıya gelmesi...@sokak sanati @denizz19
Tercihim kimden yana olmuştu acabaYankı’nın, yıllar sonra Bu Şarkı Benim sayesinde yine Yan Benimle ile karşı karşıya gelmesi...@sokak sanati @denizz19