2019 En Favori Yabancı Şarkı 2019 | 1. Tur - A Grubu

Hangi 4 Şarkı Bir Üst Tura Çıksın?

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Last Hurrah
365
Don’t Call Me Angel
Speechless

• Beğendim
Reactions: sokak sanati
Evet. @kerem ortalığı yıktı :A

@Çiğdem seni etiketlemedim galiba. Aldığım liste seninde sen yoksun galiba. Gitmediyse buradayız :A
Aaa evet benimse yokumdur kendimi koymuyorum etkinliklerde :A :A :A

12 de foruma geliyordum etkinliğini görünce 30 dakıkadır dinliyordum çünkü sohbetten vakit bulamıyoruz önce bunları halettim şimdi oylarımı vericem :A

Bu arada recap işi akıllı bir hamle biz düşünemedik :A @dreamy

Tek tek koymak recap işinden daha zahmetli oluyordu konulara :F

• Harika
Reactions: sokak sanati
Aaa evet benimse yokumdur kendimi koymuyorum etkinliklerde :A :A :A

12 de foruma geliyordum etkinliğini görünce 30 dakıkadır dinliyordum çünkü sohbetten vakit bulamıyoruz önce bunları halettim şimdi oylarımı vericem :A

Bu arada recap işi akıllı bir hamle biz düşünemedik :A @dreamy

Tek tek koymak recap işinden daha zahmetli oluyordu konulara :F

Çok iyi düşünmüşsün. Hızlıca oy verip goygoya kaçarsın :A
Recap yapınca bile dinlemek istemiyor millet yabancı şarkıyı. Uzun videoda daha kötü oluyordu.:(

• Harika
Reactions: Çiğdem
Çok iyi düşünmüşsün. Hızlıca oy verip goygoya kaçarsın :A
Recap yapınca bile dinlemek istemiyor millet yabancı şarkıyı. Uzun videoda daha kötü oluyordu.:(
Ben uzunlarda dinleyemiyordum asıl böyle hepsini dinledim böyle devam :A @dreamy

Ama Ariana sankı iyi bir yıl geçirememiş 1 şarkı dışında beğenmedim :A

Dangerous Woman albümünde ki etkiyi yaratmadı bende. Bir önce ki albümünün çok altında bir albümdü. Into U kalitesinin yarısında bir şarkı bile yoktu.:(
Düet yaptığı 2 tane vardı aslında. İleriki gruplarda bir şarkısı daha var. :A Ama en iddialısı 7 rings. Gerçi beklediğimden az oy almış belli olmaz :(
Bu sene öyle olmuş malesef ama olsun yeni isimler çıkar :A Önceden çeyreğe geliyoruz Arianalar yarışıyordu :F

• Güldürdün
Reactions: dreamy
Yerli şarkının Sıla’sı gibiydi yani :A
Kabus gibiydi eliyoruz eliyoruz bitmiyor final turlarında ne çekmiştik ayoll :A :A :A @sokak sanati

MS'de ben Ariana ile yarıştım. Herkese sevdirdim kadını. Son kullandığım 7 şarkıdan 5'i falan Dangerous Woman albümünden. O yüzden hepsi çeyreğe çıktı. Efsane bir yıl geçirdi sayemde Ariana. Yoksa dış macunu markası sanıyordum diyen vardı.:A

• Güldürdün
Reactions: dreamy and Çiğdem
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...