Bu şarkıların hiçbirini dinlemediğim için oy kullanamıcam, sorry
Ben buna türkçe de dahil güncel şarkılar dinlemiyorum pek...
Ben buna türkçe de dahil güncel şarkılar dinlemiyorum pek...
20-30 saniye dinlemeyle değerlendirme yapılmaz ama neyse, yine de dinleyip oylarım uygun bir zamandaDinlemen için recap yaptım ist 5 dakika.😱 Konuda linki var. Kulağına nakaratı güzel gelene bas
20-30 saniye dinlemeyle değerlendirme yapılmaz ama neyse, yine de dinleyip oylarım uygun bir zamanda
Ariana Grande, Miley Cyrus, Lana Del Rey - Don’t Call Me Angel bu üçlüden nasıl bu kadar kötü bir yorum çıkmış olabilir bilmiyorum ama muhtemelen Lana Del Rey'in katkısı büyüktür.
Aşkım o şarkıda çoğu insanın en sevdiği kısım Lananın kısmı. Lana gelmiş geçmiş en iyi alternative şarkıcı. Nasıl bu kadar zevksiz olabilirsin. 😱Lana mı seviyor? Valla o üçlü arasında tek aşkım Miley Cyrus, Ariana hadi tatlı kız sesi falan da ince ama o Lana yok mu o Lana... Tamamen şişirilmiş bir balon. @Ahmed patlatma zamanı geldi.
Lana mı seviyor? Valla o üçlü arasında tek aşkım Miley Cyrus, Ariana hadi tatlı kız sesi falan da ince ama o Lana yok mu o Lana... Tamamen şişirilmiş bir balon. @Ahmed patlatma zamanı geldi.
Daha fazla konuşma, kalpten gidecem. 2013-ten beri en büyük fanlarındanım Lana-nın.İç bayıltan şarkıların mimarı. Miley Cyrus varken Lana getir götürünü yapar ancak. Benim sevdiğim tek Del Ray, Michael Del Ray.
Önceki 2 albüm süper değildi, ama son albüm aşırı iyiydi. Hatta çoğu istatistik şirketi geçen yılın albümü seçti, Grammy-de aday olsa da yılın albümü olmadı diye gecenin en çok konuşulan 2. kişisi olmuştu tüm dünyada. Bazı Lana unutuldu diyenlere kapaaaak gibi cevap olmuştu.4 yıl önceydi. 4 yıldır kendini tekrar etmeye çalışıyor ama kötü yani.
Önceki 2 albüm süper değildi, ama son albüm aşırı iyiydi. Hatta çoğu istatistik şirketi geçen yılın albümü seçti, Grammy-de aday olsa da yılın albümü olmadı diye gecenin en çok konuşulan 2. kişisi olmuştu tüm dünyada. Bazı Lana unutuldu diyenlere kapaaaak gibi cevap olmuştu.
Ah ah şu @Silinmiş Üye gibiler çekemiyor o yüzden..
Seni 1 hayırla uğurluyorum, bye.Ben sevemedim son dönemde çıkarttığı şarkıları. Depresyonda olduğum dönem sevmiştim zaten. Şuan hiç Lana dinleme modunda değilim artık