2019 En Favori Yabancı Şarkı 2019 | 1. Tur - A Grubu

Hangi 4 Şarkı Bir Üst Tura Çıksın?

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bebe Rexha - Last Hurrah
Zedd, Katy Perry - 365
Ariana Grande, Miles Cyrus, Lana Del Rey - Don't Call Me Angel
Naomi Scott - Speechless

• Beğendim
Reactions: sokak sanati
Don't call me angel when I'm a mess, don't call me angel when I get undressed :Z :Z

Lana mı seviyor? :( Valla o üçlü arasında tek aşkım Miley Cyrus, Ariana hadi tatlı kız sesi falan da ince ama o Lana yok mu o Lana... Tamamen şişirilmiş bir balon. :A @Ahmed patlatma zamanı geldi. :F
Aşkım o şarkıda çoğu insanın en sevdiği kısım Lananın kısmı. Lana gelmiş geçmiş en iyi alternative şarkıcı. Nasıl bu kadar zevksiz olabilirsin. 😱

• Güldürdün
Reactions: blacklion
İç bayıltan şarkıların mimarı. :F Miley Cyrus varken Lana getir götürünü yapar ancak. :A Benim sevdiğim tek Del Ray, Michael Del Ray. :A
Daha fazla konuşma, kalpten gidecem. 2013-ten beri en büyük fanlarındanım Lana-nın. :bhr:

Queen-e az bak da gözün gönlün açılsın. :A

1586798712420.png

• Güldürdün
4 yıl önceydi. 4 yıldır kendini tekrar etmeye çalışıyor ama kötü yani.:A
Önceki 2 albüm süper değildi, ama son albüm aşırı iyiydi. Hatta çoğu istatistik şirketi geçen yılın albümü seçti, Grammy-de aday olsa da yılın albümü olmadı diye gecenin en çok konuşulan 2. kişisi olmuştu tüm dünyada. Bazı Lana unutuldu diyenlere kapaaaak gibi cevap olmuştu.

Ah ah şu @Silinmiş Üye gibiler çekemiyor o yüzden..

• Güldürdün
Önceki 2 albüm süper değildi, ama son albüm aşırı iyiydi. Hatta çoğu istatistik şirketi geçen yılın albümü seçti, Grammy-de aday olsa da yılın albümü olmadı diye gecenin en çok konuşulan 2. kişisi olmuştu tüm dünyada. Bazı Lana unutuldu diyenlere kapaaaak gibi cevap olmuştu.

Ah ah şu @Silinmiş Üye gibiler çekemiyor o yüzden..

Ben sevemedim son dönemde çıkarttığı şarkıları. Depresyonda olduğum dönem sevmiştim zaten. Şuan hiç Lana dinleme modunda değilim artık :A

• Olmamış
Reactions: Ahmed
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...