Aaa evet benimse yokumdur kendimi koymuyorum etkinliklerde
Aaa evet benimse yokumdur kendimi koymuyorum etkinliklerde
12 de foruma geliyordum etkinliğini görünce 30 dakıkadır dinliyordum çünkü sohbetten vakit bulamıyoruz önce bunları halettim şimdi oylarımı vericem
Bu arada recap işi akıllı bir hamle biz düşünemedik @dreamy
Tek tek koymak recap işinden daha zahmetli oluyordu konulara
Ben uzunlarda dinleyemiyordum asıl böyle hepsini dinledim böyle devam @dreamyÇok iyi düşünmüşsün. Hızlıca oy verip goygoya kaçarsın
Recap yapınca bile dinlemek istemiyor millet yabancı şarkıyı. Uzun videoda daha kötü oluyordu.
Ben uzunlarda dinleyemiyordum asıl böyle hepsini dinledim böyle devam @dreamy
Ama Ariana sankı iyi bir yıl geçirememiş 1 şarkı dışında beğenmedim
Bir onu oyladım Tabi seçenekler çok iyi olmadından mesala 4.isimleri zorlamadımBende beğenmedim bu yıl ki albümünü. En favori 7 Rings bile tırt
Ariana’nın şarkısı bu sene favorilerim arasında.Ben uzunlarda dinleyemiyordum asıl böyle hepsini dinledim böyle devam @dreamy
Ama Ariana sankı iyi bir yıl geçirememiş 1 şarkı dışında beğenmedim
Bir onu oyladım Tabi seçenekler çok iyi olmadından mesala 4.isimleri zorlamadım
Şuan isimden hatırlayamadım tekli klibini atBi sarki vari Travis Scott'un klibi görünce aha dedim Tam çiğdem'lik. Gördün mü o klibi.
1 Tane var zaten ama oda uzun ömürlü gitmez @sokak sanatiAriana’nın şarkısı bu sene favorilerim arasında.
Düet yaptığı 2 tane vardı aslında. İleriki gruplarda bir şarkısı daha var. Ama en iddialısı 7 rings. Gerçi beklediğimden az oy almış belli olmaz1 Tane var zaten ama oda uzun ömürlü gitmez @sokak sanati
1 Tane var zaten ama oda uzun ömürlü gitmez @sokak sanati
Dangerous Woman albümünde ki etkiyi yaratmadı bende. Bir önce ki albümünün çok altında bir albümdü. Into U kalitesinin yarısında bir şarkı bile yoktu.
Bu sene öyle olmuş malesef ama olsun yeni isimler çıkar Önceden çeyreğe geliyoruz Arianalar yarışıyorduDüet yaptığı 2 tane vardı aslında. İleriki gruplarda bir şarkısı daha var. Ama en iddialısı 7 rings. Gerçi beklediğimden az oy almış belli olmaz
Yerli şarkının Sıla’sı gibiydi yaniBu sene öyle olmuş malesef ama olsun yeni isimler çıkar Önceden çeyreğe geliyoruz Arianalar yarışıyordu
Kabus gibiydi eliyoruz eliyoruz bitmiyor final turlarında ne çekmiştik ayoll @sokak sanatiYerli şarkının Sıla’sı gibiydi yani
Yankı’nın, yıllar sonra Bu Şarkı Benim sayesinde yine Yan Benimle ile karşı karşıya gelmesi... @sokak sanati @denizz19Kabus gibiydi eliyoruz eliyoruz bitmiyor final turlarında ne çekmiştik ayoll @sokak sanati
Yerli şarkının Sıla’sı gibiydi yani
Kabus gibiydi eliyoruz eliyoruz bitmiyor final turlarında ne çekmiştik ayoll @sokak sanati
Yankı’nın, yıllar sonra Bu Şarkı Benim sayesinde yine Yan Benimle ile karşı karşıya gelmesi... @sokak sanati @denizz19
Tercihim kimden yana olmuştu acabaYankı’nın, yıllar sonra Bu Şarkı Benim sayesinde yine Yan Benimle ile karşı karşıya gelmesi... @sokak sanati @denizz19