Bugun yarın sahipsiz bırakacaklar seni merak etmeŞu Emreyle Serhatı haklı çıkartıp gece gece bize güldürüyorsun utanmaz abicim
Karı mı 😱Abine bir karı bul düz duvara tırmanıyor artık
En iyisi Beren ve Kıvanç'tı
Bugun yarın sahipsiz bırakacaklar seni merak etmeŞu Emreyle Serhatı haklı çıkartıp gece gece bize güldürüyorsun utanmaz abicim
Karı mı 😱Abine bir karı bul düz duvara tırmanıyor artık
En iyisi Beren ve Kıvanç'tı
Evet Heyatım o gözlerle birini ezersin kesin görmüyorlar çünkü
Hoşt .ssEvet Heyatım o gözlerle birini ezersin kesin görmüyorlar çünkü
Beni karıştırma
Komik mi@eskici de mi dönüp kestirmiş 😱
Beni karıştırma
Şu emreye uyma Döndü derken @Forumdash ın eski yavuklusu döndü @serhatt avucunu yalasın demek istedim@eskici de mi dönüp kestirmiş 😱
Onlar yavuklu falan değildi asparagasssŞu emreye uyma Döndü derken @Forumdash ın eski yavuklusu döndü @serhatt avucunu yalasın demek istedim
Can sisterını hemen sattın 😱
Uymuyorum zaten ne uyacam o melunaŞu emreye uyma Döndü derken @Forumdash ın eski yavuklusu döndü @serhatt avucunu yalasın demek istedim
Çok sinir bozucu bir kadın. Bizim foruma da çatmıştı.Okuyorum şuan. Birsen asla susmuyor. Çok haklı gibi konuşuyor her konuda
Ne satması bee gerçekleri gösterdim her zaman oldugu gibi Bacım ara verince olaylari kariştiriyor hep @Çiğdem can sister diye bişey yoktu bacım. Hafızanı kaybetmedin senCan sisterını hemen sattın 😱
Çok sinir bozucu bir kadın. Bizim foruma da çatmıştı.
Çok egolu insanları anlamıyorum. Zaten eninde sonunda çürüyüp yok olacaksın. Yaşayacağın kalmış burada 30-40 senen. Bu neyin siniridir, ne gerek var. Çok saçma.En sevdiğim insan tipi.
Çok egolu insanları anlamıyorum. Zaten eninde sonunda çürüyüp yok olacaksın. Yaşayacağın kalmış burada 30-40 senen. Bu neyin siniridir, ne gerek var. Çok saçma.
Hhaha aklım gidip gidip geliyor doğru bazen gidiyor bir süre gelmediğide oluyor @xemrexxx de oldu gibiNe satması bee gerçekleri gösterdim her zaman oldugu gibi Bacım ara verince olaylari kariştiriyor hep @Çiğdem can sister diye bişey yoktu bacım. Hafızanı kaybetmedin sen
Nerede ayoll link atsanaOkuyorum şuan. Birsen asla susmuyor. Çok haklı gibi konuşuyor her konuda