Tabisi de yoksa seninle 1000 yıl geçse aynı şeyi demem bundan iyi kanıt olamazAynı anda aynı şeyi yazmamız @Forumdash ın ahlaksızlığının ispatı @Çiğdem
Tabisi de yoksa seninle 1000 yıl geçse aynı şeyi demem bundan iyi kanıt olamazAynı anda aynı şeyi yazmamız @Forumdash ın ahlaksızlığının ispatı @Çiğdem
Ona kalp mi dayanırO çarpıntı kıvanç ı gördüğündendir @serhatt ta da oluyordu
Katılıyorum İlk dediğineTabisi de yoksa seninle 1000 yıl geçse aynı şeyi demem bundan iyi kanıt olamaz
Siz zaten bir elmanın yarisi gibi @xemrexxx başinizi gözünüze bağlamak lazım sizin @ÇiğdemAynı anda aynı şeyi yazmamız @Forumdash ın ahlaksızlığının ispatı @Çiğdem
İkinizde yorumuma ilginç atıp şaşirarak ve görselle cevap vermeniz de Yeni şipimi buldum galiba SerEm @Çiğdem Yada EmSer mi olsun vakıf filan kurarsiniz ilerde
Dilini keserim. Ssİkinizde yorumuma ilginç atıp şaşirarak ve görselle cevap vermeniz de Yeni şipimi buldum galiba SerEm @Çiğdem Yada EmSer mi olsun vakıf filan kurarsiniz ilerde
Yoksa bi misin 😱Kıvanç'tan dolayı libidom yükseliyordu o ayrı. Ama Elçin'in oyunculuğu bende kan ter içinde kalmamı sağlıyordu.
Bırak şunu yaa Olay evinin önununde çekim yapması değil ki. Ozan Güven kendisinin hiçbir şekilde çekilmesini istemeyen birisi Evinin önu değil olay. Kaldı ki Elçin önce kendi ev adresini öğrensin
Kız o kart zamparanın ar damarı çatlamış utanmaz o
Şu Emreyle Serhatı haklı çıkartıp gece gece bize güldürüyorsun utanmaz abicimUtanmaz o ar damarı çatlamış
Abine bir karı bul düz duvara tırmanıyor artıkŞu Emreyle Serhatı haklı çıkartıp gece gece bize güldürüyorsun utanmaz abicim
HAKLIYIZ SONUNA KADARŞu Emreyle Serhatı haklı çıkartıp gece gece bize güldürüyorsun utanmaz abicim
Bence gayet iyiydi Kıvancla asıl Tuba olmamıştı @Forumdash @xemrexxx @serhattBende severim Elçin'i ama oyunculuğunu biraz daha geliştirmesi lazım. Çarpışma'da kalp çarpıntısı yapıyordu bende o performansı.
İkinizde yorumuma ilginç atıp şaşirarak ve görselle cevap vermeniz de Yeni şipimi buldum galiba SerEm @Çiğdem Yada EmSer mi olsun vakıf filan kurarsiniz ilerde
Olmuşlardı gayet çatla
Bir @serhatt askıntılık ediyordu ama @eskici döndü @ForumdashAbine bir karı bul düz duvara tırmanıyor artık
O bana ediyordu uydurma
Aaa iyi burda anlasmamıs daha önemli @serhatt @Forumdash @xemrexxxTuba zaten hiçbiriyle olmuyor onunla hiç karşılaştırma.