Bugun yarın sahipsiz bırakacaklar seni merak etmeŞu Emreyle Serhatı haklı çıkartıp gece gece bize güldürüyorsun utanmaz abicim![]()
![]()
![]()
Karı mı 😱Abine bir karı bul düz duvara tırmanıyor artık![]()
En iyisi Beren ve Kıvanç'tı
Bugun yarın sahipsiz bırakacaklar seni merak etmeŞu Emreyle Serhatı haklı çıkartıp gece gece bize güldürüyorsun utanmaz abicim![]()
![]()
![]()
Karı mı 😱Abine bir karı bul düz duvara tırmanıyor artık![]()
En iyisi Beren ve Kıvanç'tı
Evet Heyatım o gözlerle birini ezersin kesin görmüyorlar çünkü
Hoşt .ssEvet Heyatım o gözlerle birini ezersin kesin görmüyorlar çünkü
Beni karıştırma
Komik mi@eskici de mi dönüp kestirmiş 😱
Beni karıştırma![]()
Şu emreye uyma@eskici de mi dönüp kestirmiş 😱
Onlar yavuklu falan değildi asparagasssŞu emreye uymaDöndü derken @Forumdash ın eski yavuklusu döndü @serhatt avucunu yalasın demek istedim
![]()
Can sisterını hemen sattın 😱
Uymuyorum zaten ne uyacam o melunaŞu emreye uymaDöndü derken @Forumdash ın eski yavuklusu döndü @serhatt avucunu yalasın demek istedim
![]()
Çok sinir bozucu bir kadın. Bizim foruma da çatmıştı.Okuyorum şuan. Birsen asla susmuyor. Çok haklı gibi konuşuyor her konuda![]()
Ne satması bee gerçekleri gösterdim her zaman oldugu gibiCan sisterını hemen sattın 😱
Çok sinir bozucu bir kadın. Bizim foruma da çatmıştı.![]()
Çok egolu insanları anlamıyorum. Zaten eninde sonunda çürüyüp yok olacaksın. Yaşayacağın kalmış burada 30-40 senen. Bu neyin siniridir, ne gerek var. Çok saçma.En sevdiğim insan tipi.![]()
Çok egolu insanları anlamıyorum. Zaten eninde sonunda çürüyüp yok olacaksın. Yaşayacağın kalmış burada 30-40 senen. Bu neyin siniridir, ne gerek var. Çok saçma.![]()
Hhaha aklım gidip gidip geliyor doğru bazen gidiyor bir süre gelmediğide oluyor @xemrexxx de oldu gibiNe satması bee gerçekleri gösterdim her zaman oldugu gibiBacım ara verince olaylari kariştiriyor hep
@Çiğdem can sister diye bişey yoktu bacım. Hafızanı kaybetmedin sen
![]()
Nerede ayoll link atsanaOkuyorum şuan. Birsen asla susmuyor. Çok haklı gibi konuşuyor her konuda![]()