- Reaksiyon puanı
- 58,379
- Puanı
- 1,060
Hayirli olsun Rachel. Yabanci müzik hastasi olarak bekliyordum zaten hep bu etkinligi.
Adaylari merak ettim simdi.![]()
İnsan bi etiket yapar. Görmemişim bu yorumu. Sagol Rachel
Hayirli olsun Rachel. Yabanci müzik hastasi olarak bekliyordum zaten hep bu etkinligi.
Adaylari merak ettim simdi.![]()
Şarkıların içinde gereksizleri de var @bazinga illa 80 şarkı olsun deyince hepsini doldurduk adaylara. O yüzden ilk turda her gruptan 6 şarkı elenecek@sokak sanati
Zaten kaç kişinin çıkıp kaç kişinin eleneceği konuda yazıyor. Ben ekstradan sadece gereksiz şarkılar var demişim çok kasma.Tüm detayları vermesene yaa.![]()
Aynen kendini ne sanıyor bu.İnsan bi etiket yapar. Görmemişim bu yorumu. Sagol Rachel![]()
Aynen kendini ne sanıyor bu.![]()
Bu çömeze kalmadım@serhatt 'ın ilacı burada. Bunu görünce ikna olur
Ekli dosyayı görüntüle 78245Ekli dosyayı görüntüle 78246
Senden korkan...Yarışma günü göreceksin![]()
Ahahaahah ağzına sğlıkSenin plan kuracak çapın mı var@serhatt
@serhatt Hiçbir şekilde cici olamıyor @Maskeli Fedai o fotoyla oluyor o filmi izlediyseniz o kedinin devamı var @serhatt da o![]()
![]()
![]()
Üstad güldürdünİşin yoksa bu etkinliğe de oy kullan![]()
Etiket listesini tam incelemedim bakınca sana söylerimHit getirecek isim versene etikete yazayım
Ben Yarın ilk 4 grubu açacağım. Dediğim şeyi yaptın mı![]()
Bu çarpılmışa hiç kalmadım
Etiket listesini tam incelemedim bakınca sana söylerim
Hepsini ayarlayacağım geceye kadar. Senin recaplar ne durumda?![]()
Bu çarpılmışa hiç kalmadım![]()
bilmem ilgi alanımda değil ama kendisi kuduruk biri illa bir yerlere sızmıştırVar mı Drake'in x'li videosu 😱
Heyecanlı bir süreç olacak katılımını bekliyorum@dreamy ve @sokak sanati 2nizede kolay gelsin.
@dreamy olm benden ne zaman öneri alsan her daim tersini sundun![]()
![]()
Bakalım görelim hünerlerini
Not: Bu senin survivordan muaf olduğun anlamına gelmesin![]()