Bu akşam seçeceğiz. Ama Medcezir onun yüzünden listeye girdi galiba. Format biraz karışık. Herkes bir dizi ismi söylüyor ama herkes her diziden sahne alabiliyor.
Medcezir'i Alperuz söyledi. O da yarışmadan ayrıldı. Bu hafta bitsin Medcezir yerine başka diziyi sokacağız listeye.Bu akşam seçeceğiz. Ama Medcezir onun yüzünden listeye girdi galiba. Format biraz karışık. Herkes bir dizi ismi söylüyor ama herkes her diziden sahne alabiliyor.
Karasevdayla yarısmıormusun Evet ozaman benim bildim yarısma değil bu @S.G.A.T.Bu akşam seçeceğiz. Ama Medcezir onun yüzünden listeye girdi galiba. Format biraz karışık. Herkes bir dizi ismi söylüyor ama herkes her diziden sahne alabiliyor.
Medcezir'i Alperuz söyledi. O da yarışmadan ayrıldı. Bu hafta bitsin Medcezir yerine başka diziyi sokacağız listeye.
Seçilen 10 dizinin hepsinden sahne seçebiliyorsun MS düşün ama tüm şarkıcıları kullanabilirsin. Başkaları da o şekilde öyle.Karasevdayla yarısmıormusun Evet ozaman benim bildim yarısma değil bu @S.G.A.T.
Karasevdayla yarısmıormusun Evet ozaman benim bildim yarısma değil bu @S.G.A.T.
O kimmiş beSensiz olmaz zaten Kraliçem. @serhatt 'ta yarışmacı. Hakkından gel şunun. İyice yoldan çıktı sen yokken
O kimmiş be
İyi oylar vermezsen gösteririm gününüOooo @serhatt ı oylamak çok eğlenceli olucak
Yaprak Dökümü seçtimBirde Medcezir falan seçmiş. 1puani haketti
Seçmedim kız
KRALİÇE BENİMKraliçe. Sen bilmezsin
Setine bile gittin nasıl sevmezsinYaprak dökümünüde sevmiyorum 0 puan @sokak sanati
Arka sokakların önünde günlükte yayınlanırdı rahmetli dedem arka sokakların gelmesi için bir sürü küfür saydırırdı ordakı ali rıza beeyemi ne @sokak sanati @pompySetine bile gittin nasıl sevmezsin