🇹🇷 Koronavirüs (COVID-19) - Türkiye'den Son Gelişmeler | Genel Yorum Konusu ☣️ | #MaskeTak 😷 / #AşıOl 💉

Söyleyenin avatarına bak, KAAN KURAL kanaat önderimiz. :A
Kolpaçino'yu henüz izlemedim ama orada burada gördüğüm videolardan edindiğim izlenime göre bu adam ekibiyle iyi-kötü bi fırın açar. :A Belhandalı @Maskeli Fedai bile FB derbisi havasına girerse fırın zinciri kurar ama senin avatarın... Bu avatarın öyküsü ne? :A

Kolpaçino'yu henüz izlemedim ama orada burada gördüğüm videolardan edindiğim izlenime göre bu adam ekibiyle iyi-kötü bi fırın açar. :A Belhandalı @Maskeli Fedai bile FB derbisi havasına girerse fırın zinciri kurar ama senin avatarın... Bu avatarın öyküsü ne? :A

Bugün Kaan Kural evinden doğru e-spor anlatıp, herkes fakirleşirken tam tersine para babası olabilir. Durmadan yorum yaparak yine para kazanabilir. Belhanda fırın zinciri falan kuramaz, onun kurabileceği tek zincir saçma sapan kırmızı kartlar zinciri... :A

2020 yılında olmamıza rağmen hala Kolpaçino'yu izlememiş olman incelenmesi gereken bir durum, gerçi internette izlediğin kesitlerle izlemiş kadar olmuşsundur bu zamana. :A

• Güldürdün
Reactions: DarkLegenD
@Sherlock Instagram'ı aktif kullandığım zamana pek denk gelmedi, baya hamur işi yapıp atıyordum storye :F @MEnes hatırlar belki :A bi de isveç sakız kutusu vardı, her yemeğimin yanına indirirdim imzam niyetine :F
Bir kaç kez muhabbeti de geçmişti hatırlıyorum. :A Yukarda tarif gördüm ve dedim ki nereye geldim. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Sizin oralarda corbanın yanında kroton yenmıyormu:A
Yemek kültüründe türk yanim daha ağır basmakta :A
Bunu bizzat kendim denemek istiyorum nedense, becerebilirsem (ki çok çok düşük bir ihtimal) buraya fotoğrafını atacağım. :A
Bir kaç kez muhabbeti de geçmişti hatırlıyorum. :A Yukarda tarif gördüm ve dedim ki nereye geldim. :A
Adaşın istedi tarif. Millet ekmek derdine girince biz de tarif vererek derde derman olmaya çalıştık :A

Allah aşkına böyle gece yarısı pat diye yasak mı açıklanır? Dün gece dışarı çıktık mecbur, insanlar sigaraları kaçar kaçar alıyordu, hayret edilesi gerçekten. Benzinlikler, büfeler ana baba kuyruğu... Altı üstü iki gün sürüyor, tabi bağımlısına da zor bir şey diyemiyorum ama böyle herkes marketlere koştu, son haftaların en kalabalık hallerini gördük ortalığın. Yazık olmadı mu emeklere şimdi? Bir de kavga etmişler İstanbul’da, çok üzücü görüntüler. :(

• Beğendim
Reactions: AteşBöceği
Seksenler de izlediğim o sokağa çıkma yasağı geldiği bölüm aklıma geldi de ekmek bile mahalleye kadar geliyordu biz gidemeyeceğimize göre getirenler olacaktır galiba

• Güldürdün
Reactions: DarkLegenD
Bu 2 saatlik kaos ile ilgili bir teorim var.
Teori var @Tolstoyevski hemen bekliyorum :bhr:

"""Aslında vaka sayısı normalde açıklanandan fazla; ve bunlarda bunu biranda söylüyemediği için ;birkaç gün sonra katlanmış rakamları açıklayarak;sonucunu bu 2 saatlik kaosa bağlayıp,bizleri dinlemediniz böyle oldu diyecekler.""""

@Harunnn60 @Ahmed @bazinga @Silinmiş Üye @MasacRE @RevaN @Emre Ozansoy @Dosi @S.G.A.T.
Yönetimin beceriksizliğini örtbas etmek olur bu. :A

İşte savaşta değiliz noluyoruz onu diyorum ben de. :D

80 milyon youtube'dan unsuz ekmek tarifi veriyor ama 2 gün ekmeksiz kalamıyor. :A
Gece yarısına az bir zaman kala haberler çıktı, ben tv izlemiyordum bir anda sokağa çıkma yasağı geldi dediler süresinin 2 gün olduğunu sonradan öğrendim, insanlar bir anda panikledi haliyle bu çok normal. Elbet 2 gün ekmeksiz yaşanır halka önceden bilgi verilse böyle bir olay yaşanır mıydı? Sokağa çıkanların çoğu bu işin kaç gün süreceğini, hangi illerde olduğunu bilmiyordur çünkü sosyal medyadaki videolar o yönde..