🇹🇷 Koronavirüs (COVID-19) - Türkiye'den Son Gelişmeler | Genel Yorum Konusu ☣️ | #MaskeTak 😷 / #AşıOl 💉

IMG-20200412-WA0004.jpg

Doğru mu bilmiyorum ama şöyle bi kaç resim geldi bana. @The_Erinch @serhatt İzmitliler. Gebze baya düşükmüş aslında. @emreemreu

@Emre Ozansoy Sen bilirsin doğru mu bu bilgiler :A

İstanbulda bahçelievler ve esenyurt dikkat. @Harunnn60 orada oturuyordu.:(
IMG-20200412-WA0007.jpg

Haberlerde en çok vaka olan yer Esenler diyordu liste yanlış olabilir. Ama eğer doğruysa Bahçelievler :(

Ekli dosyayı görüntüle 78201

Doğru mu bilmiyorum ama şöyle bi kaç resim geldi bana. @The_Erinch @serhatt İzmitliler. Gebze baya düşükmüş aslında. @emreemreu

@Emre Ozansoy Sen bilirsin doğru mu bu bilgiler :A

İstanbulda bahçelievler ve esenyurt dikkat. @Harunnn60 orada oturuyordu.:(
Ekli dosyayı görüntüle 78203
Enteresan bir şekilde Dilovasının düşük olduğunu biliyordum ama Gebze düşük olsada Darıca zaten Gebzeye yakın.
İstanbuldada Kartal bilgisi doğru ise Gebze Darıca yı etkilemiştir.
Birde İzmitte KYK Yurtları nerede bilmiyorum.

Enteresan bir şekilde Dilovasının düşük olduğunu biliyordum ama Gebze düşük olsada Darıca zaten Gebzeye yakın.
İstanbuldada Kartal bilgisi doğru ise Gebze Darıca yı etkilemiştir.
Birde İzmitte KYK Yurtları nerede bilmiyorum.

Arşiv arşiv liste paylaşmışlar. 50 sayfa var. Fake olmayacağını düşündüm paylaşayım dedim. Darıca ufak ama yol geçen hanı. O yüzden öyle yüksek çıkmış olabilir. Haritada da Darıca bölgesi yoğun görünüyordu.
Daha önce ki medyaya yayılan haritada da İstanbulda Bahçelievler Bağcılar arası çok yoğun gözüküyordu. Karşılaştırmak açısından tekrar baktim. İstanbul Beylikduzu boş haritada. Esenyurt yoğun. İstanbul'u bilir misin bilmem ama Esenyurt buranın en ucuz, en çarpık yeri. Sonuçlar bana doğru göründü. Harita ile orantılı geldi.:( @DarkLegenD

Sağlık Bakanlığı'nın paylaştığı resimde Dilovası'nda 4 tane vaka gözüküyordu. Gebze'de bir sürüydü. Şimdi Gebze'de az gözüküyor olması yanlış gibi geldi bilemedim.

@emreemreu
Dilovasındaki fabrikalar üretim yapıyor mu?
Bilgin var mı?
Gerçi çok önemli deterjan,kozmetik,temizlik ürünleri üreten gruplar var.