Şu avatarla herhangi bir şey başaramazsın bence.
Söyleyenin avatarına bak, KAAN KURAL kanaat önderimiz.
Şu avatarla herhangi bir şey başaramazsın bence.
Kolpaçino'yu henüz izlemedim ama orada burada gördüğüm videolardan edindiğim izlenime göre bu adam ekibiyle iyi-kötü bi fırın açar. Belhandalı @Maskeli Fedai bile FB derbisi havasına girerse fırın zinciri kurar ama senin avatarın... Bu avatarın öyküsü ne?Söyleyenin avatarına bak, KAAN KURAL kanaat önderimiz.
Hayır kanka bakkal bakkaldırBakkal dükkan, bu işi yapan da bakkalcı işte.
İçinde bulunduğu yapının adı ne pekii?Hayır kanka bakkal bakkaldır
Bakkal hem işletme hem kişinin kendi ismidir zaten aç ve araştır cahilİçinde bulunduğu yapının adı ne pekii?
Salla, inanan çok olur nasıl olsa.Bakkal hem işletme hem kişinin kendi ismidir zaten aç ve araştır cahil
Araştırdım öyleymiş teşekkürler bilgi için.Hayır kanka bakkal bakkaldır
Kolpaçino'yu henüz izlemedim ama orada burada gördüğüm videolardan edindiğim izlenime göre bu adam ekibiyle iyi-kötü bi fırın açar. Belhandalı @Maskeli Fedai bile FB derbisi havasına girerse fırın zinciri kurar ama senin avatarın... Bu avatarın öyküsü ne?
Yemek kültüründe türk yanim daha ağır basmaktaSizin oralarda corbanın yanında kroton yenmıyormu
Bunu bizzat kendim denemek istiyorum nedense, becerebilirsem (ki çok çok düşük bir ihtimal) buraya fotoğrafını atacağım.
Adaşın istedi tarif. Millet ekmek derdine girince biz de tarif vererek derde derman olmaya çalıştıkBir kaç kez muhabbeti de geçmişti hatırlıyorum. Yukarda tarif gördüm ve dedim ki nereye geldim.
İşte savaşta değiliz noluyoruz onu diyorum ben de.Şimdi savaşta mıyız? Ne alaka anlayamadım
İnanmazsan inanma. Cahillerle asla tartışmaya girmem çünkü ben hiç başarılı olamadım demiş GazaliSalla, inanan çok olur nasıl olsa.
Rica ederim kankacım öğretmenlik görevimAraştırdım öyleymiş teşekkürler bilgi için.
Evet baktım o da yok.Hepsiburada’nın içinde yer alan Hepsiexpress’e bakmış mıydın? Baya bir teslimat bölgesi var, dün yazmayı unutmuşum. @bazinga
Yönetimin beceriksizliğini örtbas etmek olur bu.Bu 2 saatlik kaos ile ilgili bir teorim var.
Teori var @Tolstoyevski hemen bekliyorum
"""Aslında vaka sayısı normalde açıklanandan fazla; ve bunlarda bunu biranda söylüyemediği için ;birkaç gün sonra katlanmış rakamları açıklayarak;sonucunu bu 2 saatlik kaosa bağlayıp,bizleri dinlemediniz böyle oldu diyecekler.""""
@Harunnn60 @Ahmed @bazinga @Silinmiş Üye @MasacRE @RevaN @Emre Ozansoy @Dosi @S.G.A.T.
Gece yarısına az bir zaman kala haberler çıktı, ben tv izlemiyordum bir anda sokağa çıkma yasağı geldi dediler süresinin 2 gün olduğunu sonradan öğrendim, insanlar bir anda panikledi haliyle bu çok normal. Elbet 2 gün ekmeksiz yaşanır halka önceden bilgi verilse böyle bir olay yaşanır mıydı? Sokağa çıkanların çoğu bu işin kaç gün süreceğini, hangi illerde olduğunu bilmiyordur çünkü sosyal medyadaki videolar o yönde..İşte savaşta değiliz noluyoruz onu diyorum ben de.
80 milyon youtube'dan unsuz ekmek tarifi veriyor ama 2 gün ekmeksiz kalamıyor.