- Reaksiyon puanı
- 59,361
- Puanı
- 1,060
Ne vardıkı bunda tuhaf bir yabancı şarkıydı![]()
![]()
![]()
İşte bu yüzden geri dönmelisin @sokak sanati![]()
Aslinda ikiniz de .....Allah sonumuzu benzetmesin![]()
Aslinda ikiniz de .....
Neyse, anladin sen.![]()
Biz de @mrt-06 ile aynı burç aynı insan![]()
Ama @mrt-06 ve senin işiniz kolay sizde sıkıysa @sokak sanati la aynı burcta olunda aynı insan olun bakalımYükselenden kaynaklı![]()
Haklısın kardeşimKovulmadım şunu bi netleşirelimTerk ettim. Görelim bitti. Zirveye çıkarttım ve bitti
![]()
Haklısın kardeşimBundan sonra bakalım nolcak yarışmanın hali
![]()
Genelde böyle tanımlardı kendini @sokak sanati birde @Bully hatırlıyormu bilmiyorum berenin melek kanatlı bir fotosunu paylasıyordu şirin görünmek için
Senin için direkt oraya oy attım, bana şarkı bul o zamanDaha da yazardım da uğraşmadım, yarışmacılar tam ilgi gösterse uçardı konu
@Yiğitt En Favori Şarkı'ya oy atmayı unutma bu arada canım![]()
Ama @mrt-06 ve senin işiniz kolay sizde sıkıysa @sokak sanati la aynı burcta olunda aynı insan olun bakalım![]()
![]()
![]()
Sonuna kadar haklısın 😱
Maalesef@MayısKralı ile ne olabilir. Oylama geç başlar, şarkı seçme sırasında problem olur, anket almanca hip hop olur falan![]()
Sunucu olarak seni eleyip jüri üyeliginden hemen kovmam lazim.Senin için direkt oraya oy attım, bana şarkı bul o zamanAslında bu haftalık benim yerime yarışsan çok da iyi olabilir, ben evde olamayacağım malum... Yapımcımız değerlendirsin please
![]()
MaalesefNeyse ki yarışmıyorum
![]()
Gece gece yine zehir gibisin.Kendime değil ona hakaret ediyorum aslında. Fırsat bu fırsat![]()
Gece gece yine zehir gibisin.![]()