İşte bu yüzden geri dönmelisin @sokak sanatiKovuldugu yere geri dönmez o. @Çiğdem
İşte bu yüzden geri dönmelisin @sokak sanatiKovuldugu yere geri dönmez o. @Çiğdem
Ne vardıkı bunda tuhaf bir yabancı şarkıydı
Biz de @mrt-06 ile aynı burç aynı insan
İşte bu yüzden geri dönmelisin @sokak sanati
Aslinda ikiniz de .....Allah sonumuzu benzetmesin
Aslinda ikiniz de .....
Neyse, anladin sen.
Biz de @mrt-06 ile aynı burç aynı insan
Ama @mrt-06 ve senin işiniz kolay sizde sıkıysa @sokak sanati la aynı burcta olunda aynı insan olun bakalımYükselenden kaynaklı
Haklısın kardeşim Bundan sonra bakalım nolcak yarışmanın haliKovulmadım şunu bi netleşirelim Terk ettim. Görelim bitti. Zirveye çıkarttım ve bitti
Haklısın kardeşim Bundan sonra bakalım nolcak yarışmanın hali
Genelde böyle tanımlardı kendini @sokak sanati birde @Bully hatırlıyormu bilmiyorum berenin melek kanatlı bir fotosunu paylasıyordu şirin görünmek için
Senin için direkt oraya oy attım, bana şarkı bul o zaman Aslında bu haftalık benim yerime yarışsan çok da iyi olabilir, ben evde olamayacağım malum... Yapımcımız değerlendirsin pleaseDaha da yazardım da uğraşmadım, yarışmacılar tam ilgi gösterse uçardı konu
@Yiğitt En Favori Şarkı'ya oy atmayı unutma bu arada canım
Ama @mrt-06 ve senin işiniz kolay sizde sıkıysa @sokak sanati la aynı burcta olunda aynı insan olun bakalım
Sonuna kadar haklısın 😱
Maalesef Neyse ki yarışmıyorum@MayısKralı ile ne olabilir. Oylama geç başlar, şarkı seçme sırasında problem olur, anket almanca hip hop olur falan
Sunucu olarak seni eleyip jüri üyeliginden hemen kovmam lazim.Senin için direkt oraya oy attım, bana şarkı bul o zaman Aslında bu haftalık benim yerime yarışsan çok da iyi olabilir, ben evde olamayacağım malum... Yapımcımız değerlendirsin please
Maalesef Neyse ki yarışmıyorum
Gece gece yine zehir gibisin.Kendime değil ona hakaret ediyorum aslında. Fırsat bu fırsat
Gece gece yine zehir gibisin.