Ben zaten aylardır saldım kendimi daha çok gencim.Ertelendiğine göre ikiside güzel güzel bi düşünür ve bu işin olmayacağını anlarlar bence @Billy Kane
Ben zaten aylardır saldım kendimi daha çok gencim.Ertelendiğine göre ikiside güzel güzel bi düşünür ve bu işin olmayacağını anlarlar bence @Billy Kane
Aile arasında söz kesicektik.Nişanlandın mı Emre? 😱 Ertelendi demişsin gerci nişanlanacak mısın diyeyim?
Kendinle karıştırma beniEkibin zayıf halkası sen olduğun için ilk seni yarı yolda bırakırız
Ben zaten aylardır saldım kendimi daha çok gencim.
Eğer hala kalbindeysem dersin.
Bili bili kalbimden hiç çıkmadı ki...Ertelendiğine göre ikiside güzel güzel bi düşünür ve bu işin olmayacağını anlarlar bence @Billy Kane
Aslan parçası bulmuşsun doğru yoluBen zaten aylardır saldım kendimi daha çok gencim.
Çocukluğumuzdan beri beraberiz haliyle babası söz yapmazsak vurur beni.Kız baskı yaptı o yüzden böyle işin içine girdin dimi. Bu kızlar çok fena yaa.
Türkiye'd evlenme yaşı 28 erkeklerde. Kendine gel
Avlu'yu ekleSuskunları mı eklesem
Suskunları mı eklesem
Ali Kaptan olabilir10 kişi olmuşuz zaten
Suskunları kimse seçmez. O Hayat Benim'i seç yada Yasak Elma'yı Yada Öyle bi geçer zaman kiyi
Poyraz Karayel ekle.Suskunları mı eklesem
@Yiğitt görmeden sil bence.İyi ya bu corona'nın hiç mi iyi şeyini görmeyeceğiz diyordum, görmüş oldum. Seni gec buldum erken kaybetmeyeyim.
Çok vakit ayiramicami düşündüm seni zora sokmak istemedim kanka.@Billy Kane niye katılmadın?
Ali Kaptan olabilir
Tatlım sen yokken ben vardım, bili bili ile yaklaşık 6 yıllık bir ilişkimiz söz konusu. YİNE DE SEN BİLİRSİN...İyi ya bu corona'nın hiç mi iyi şeyini görmeyeceğiz diyordum, görmüş oldum. Seni gec buldum erken kaybetmeyeyim.
Hallediyorum hemen.@Yiğitt görmeden sil bence.
Anladım. Sağlık olsun zaten ilk haftdasasasasaaasÇok vakit ayiramicami düşündüm seni zora sokmak istemedim kanka.
Tatlım biz üçüncü kişilere sıcak bakmıyoruz...Silemem, o da benim sen de benimsin. Biz 3'müz birbirimizi bulmuşken bırakmayalım. @Yiğitt
Buralar karışır birazdan ben en iyisi uzaklaşim.Silemem, o da benim sen de benimsin. Biz 3'müz birbirimizi bulmuşken bırakmayalım. @Yiğitt