12 yaparsak yarışmacı sayısını haber edeceğimAlmayayım.
12 yaparsak yarışmacı sayısını haber edeceğimAlmayayım.
Muazzam seçim 😍🤗@xemrexxx @Yiğitt @phoebebuffay @Çiğdem @Turkuazz falan. 100 sayfalık yorun konusu vardı. Emir Kozcuoğlu'na bağlanan bırakamıyor. SGAt'a bakıyordu galiba
Evet tanrı beni özene bezene yaratmış kimsede olmayan tüm özellikler bende
Bizim Hikaye öyle bir dizi değilSenin dizilerin bakışma üzerine kurulu olduğu için bir bakarsın, sen elenirsin daha ilk haftadan.
Evet tanrı beni özene bezene yaratmış kimsede olmayan tüm özellikler bende
Aras ne ya mimikleri çok itici.Bunda Çagatay ve Aras Bulut var ama farkımız tarzımız.
Of sen hala orda mısın uzaaaGelelim mevzuya. Bu hafta oy verecek misin
İki saat onu izleyeceğime, 50 dakika Shameless izlerim daha iyi.Bizim Hikaye öyle bir dizi değil
Yazdım, teşekkürlerJüri olabilirim @S.G.A.T.
Of sen hala orda mısın uzaaa
Sadece Alp. Alp bir yeriyle döver Aras’ı sen Parlak Takımı’na bakmadım tabi.Alper Navruz'u beğenip de Aras Bulut'u beğenmiyorsan bir şey demiyorum.
12 yaparsak yarışmacı sayısını haber edeceğim
Ben de jüri olmak istiyorum
Asla alamayacaksınSon haftam. Senden istediğimi almadan bırakırsam yemin ediyorum içimde kalır bir yerim şişer. Hem bu yarışmada sana ekstra puan olarak geri döner
Yav aktif olmasak niye aktif değilsin diyorsun, aktif olsak durduramıyoruz diyorsun, karar ver beeSen fazla açıldın. Durduramiyoruz
Yav aktif olmasak niye aktif değilsin diyorsun, aktif olsak durduramıyoruz diyorsun, karar ver bee
Hiçbir şey sıralamam oy verince görürsünŞaka yapıyorum. İyi ki geldin jüriliğe ama sevdiğin dizileri sırala bakalım bi bana