- Reaksiyon puanı
- 10,061
- Puanı
- 1,061
12 yaparsak yarışmacı sayısını haber edeceğimAlmayayım.![]()
12 yaparsak yarışmacı sayısını haber edeceğimAlmayayım.![]()
Muazzam seçim 😍🤗@xemrexxx @Yiğitt @phoebebuffay @Çiğdem @Turkuazz falan. 100 sayfalık yorun konusu vardı. Emir Kozcuoğlu'na bağlanan bırakamıyor. SGAt'a bakıyordu galiba![]()
Evet tanrı beni özene bezene yaratmış kimsede olmayan tüm özellikler bende
Bizim Hikaye öyle bir dizi değilSenin dizilerin bakışma üzerine kurulu olduğu için bir bakarsın, sen elenirsin daha ilk haftadan.![]()
Evet tanrı beni özene bezene yaratmış kimsede olmayan tüm özellikler bende![]()
Aras ne ya mimikleri çok itici.Bunda Çagatay ve Aras Bulut var ama farkımız tarzımız.![]()
Of sen hala orda mısın uzaaaGelelim mevzuya. Bu hafta oy verecek misin![]()
İki saat onu izleyeceğime, 50 dakika Shameless izlerim daha iyi.Bizim Hikaye öyle bir dizi değil![]()
Yazdım, teşekkürlerJüri olabilirim@S.G.A.T.
Of sen hala orda mısın uzaaa![]()
Sadece Alp.Alper Navruz'u beğenip de Aras Bulut'u beğenmiyorsan bir şey demiyorum.![]()
12 yaparsak yarışmacı sayısını haber edeceğim![]()
Ben de jüri olmak istiyorum![]()
Asla alamayacaksınSon haftam. Senden istediğimi almadan bırakırsam yemin ediyorum içimde kalır bir yerim şişer. Hem bu yarışmada sana ekstra puan olarak geri döner![]()
Yav aktif olmasak niye aktif değilsin diyorsun, aktif olsak durduramıyoruz diyorsun, karar ver beeSen fazla açıldın. Durduramiyoruz![]()
Yav aktif olmasak niye aktif değilsin diyorsun, aktif olsak durduramıyoruz diyorsun, karar ver bee![]()
![]()
Hiçbir şey sıralamam oy verince görürsünŞaka yapıyorum. İyi ki geldin jüriliğe ama sevdiğin dizileri sırala bakalım bi bana![]()