Eklenmiş zaten, kesin o eklemiştir@xBUGRAx Şu havuza Avrupa Yakası'nı falan da ekle sadece yarışmacılar yapıyormuş.
Ay konuya bakmıyor musunuz siz.
Bari birkaç komedi daha olsun hep dram hep dram içimiz şişecek.Eklenmiş zaten, kesin o eklemiştir
Kaan'ı severim ama bakalım göreceğiz diziden seçtiğin sahnelerde var mıymış abarttığın kadar.
Çok kötü diziler ekleniyor çekilebilirim.Bari birkaç komedi daha olsun hep dram hep dram içimiz şişecek.
Çok kötü diziler ekleniyor çekilebilirim.
Son eklenen 4 diziyi de sevmem.Kara Sevda sevmiyorsun dimi
Son baktığımda SAK falan vardı ondan iyidir.Çok kötü diziler ekleniyor çekilebilirim.
İzlesem inkar etmezdim ben Burak ve Kaan'ı seviyorum, Neslihan'ı hiç sevmezdim oyunculuk anlamında ama Kara Sevda'da birkaç sahnesini izledim ve olmuş bu kız dedim. Ama zaten Türk dizileriyle aram pek iyi değil yani izlesem sezon içinde 1-2 dizi oluyordu artık o da yok. Çabuk sıkılıyorum.
Yarım saat bakışıyorlar dizide, onları gösterecekse sıkıntı. Neyse, onu göstermeyecek zaten.Oy alamayacağının farkında SAK kendisinden başka izleyen olmadığı için hiç kimse oradaki duygu yüklü sahneleri bilmez diye düşünüyor bence
Son eklenen 4 diziyi de sevmem.
O zaman aktüel tv idi şimdi ak tv farklı kanallar.Sen git Kanalını yerden yere vuran aTV dizisi seç.s.s
O zaman aktüel tv idi şimdi ak tv farklı kanallar.
maksimum 3 dakika sahne başına süre verirsek zannetmiyorum.Yarım saat bakışıyorlar dizide, onları gösterecekse sıkıntı. Neyse, onu göstermeyecek zaten.
Mafyalı dizi sevmem.İçerde'yi nasıl sevmezsin...
Beren'den daha iyi oyunculuğu kıza haksızlık ediyorsun şu an.
Yarışsana sen de, ilk hafta için elenmekten kurtulurum çünkü sen gidersin.Avlu'yu alana tam puan.