Bende tam BŞB'yi oyluyordum bu mesajın sıralamani belirler aşko.Yarışsana sen de, ilk hafta için elenmekten kurtulurum çünkü sen gidersin.![]()
Bende tam BŞB'yi oyluyordum bu mesajın sıralamani belirler aşko.Yarışsana sen de, ilk hafta için elenmekten kurtulurum çünkü sen gidersin.![]()
Birkaç bölümSen Anlat Karadeniz izliyor adam, tam senlik dizi zaten. Bizim Hikaye daha iyidir ama, o daha iyi seçim. Shameless izledin mi bari en orijinalinden?![]()
Gel gel en azından ilk haftadan elenmeyizLeyla ile Mecnun ya da Behzat Ç. ile gelsek, forum kaldırır mı acaba üstadım @MEnes?![]()
Aşko kuzenim yazmış onu, biliyorsun sana sadece aşk dolu mesajlar yazıyorum.Bende tam BŞB'yi oyluyordum bu mesajın sıralamani belirler aşko.![]()
Aşko kuzenim yazmış onu, biliyorsun sana sadece aşk dolu mesajlar yazıyorum.![]()
![]()
Şahane bir ekip olduk
YazdımYarışmacı yapabilirsin, burada da şansımızı deneyelim@S.G.A.T.
4 Nisan'dı demi, yoksa 3 Nisan mıydı? İhanetin üzerinden bir hafta geçti. Yine de Billy Kane'e İLTİMAS BİTMEZ BENDE! @Billy KaneYeme şunun blöfünüVereli çok oldu oylarını
Seni bırakıp gidip başkası ile nisanlanmadan önce düşünecekti
@Billy Kane
Şahane bir ekip olduk![]()
Efso bir seçim
Yeme şunun blöfünüVereli çok oldu oylarını
Seni bırakıp gidip başkası ile nisanlanmadan önce düşünecekti
@Billy Kane
Rahatlayabilirsin coronadan ötürü ertelendi o iş.4 Nisan'dı demi, yoksa 3 Nisan mıydı? İhanetin üzerinden bir hafta geçti. Yine de Billy Kane'e İLTİMAS BİTMEZ BENDE! @Billy Kane
Ah korona can korona yerim seni korona dememi bekliyorsun demi.Rahatlayabilirsin coronadan ötürü ertelendi o iş.![]()
Rahatlayabilirsin coronadan ötürü ertelendi o iş.![]()
Her işte vardır bir hayır diye boşa dememişler.
Eğer hala kalbindeysem dersin.Ah korona can korona yerim seni korona dememi bekliyorsun demi.![]()
![]()
Her işte vardır bir hayır diye boşa dememişler.![]()
🐍🐍🐍