Kanal yöneticiliği + Parlak Takımı + Bu Şarkı Benim yeter.Haspam çok işin var sanki
Çok fazla iç savaş döner Başlayalım sarmazsa Dizi Savaşlarına geçiş yapariz belkiNasıl belli yaa. Ben hiç belli olduğunu görmedim. Böyle kişisel yarışmış olacağız. Neyi temsil ettiğimiz belli olmayacak
Çok fazla iç savaş döner Başlayalım sarmazsa Dizi Savaşlarına geçiş yapariz belki
Bu arada Aşkı Memnuyu alan zaten şampiyon olur nasıl belli değil
Hafta sonu uygun olur mu? Başlatmak istiyorum daYarışmayı haftaya başlatalım benim vizelerim var olur mu @S.G.A.T.
Benim fazla bir yarışma geçmişim yok ki, sen de hepsine katılıp bir iki tutturmuşsun@Yiğitt 'in şampiyon olduğu yarışmamı var. Vizyonsuzun teki
Benim fazla bir yarışma geçmişim yok ki, sen de hepsine katılıp bir iki tutturmuşsun
Günü sen ayarla istersen kanal sahibi olarak denk gelmesin tabi kiJüri olurum olmasına ama sonuç geceleri Parlak Takımı'yla çakışmasın. Zaten Bu Şarkı Benim yüzünden bir cuma bir cumartesi gidip geliyoruz. @S.G.A.T.
Belli olmuyor ki bir hafta çakışmasa öbür hafta çakışıyor. Durumlara göre günü haberdar ederim.Günü sen ayarla istersen kanal sahibi olarak denk gelmesin tabi ki
@S.G.A.T. benim sorum arada kaynadı galiba.Yabancı mı yerli mi? Karışık mı?
Yürü beee kardeşim 😎Beni de yaz yarışmacı olarak. Dizi olarak İçerde ve Adını Feriha Koydum diyorum.
Birini söylesene. Her yarışmacıdan bir öneri alalımBeni de yaz yarışmacı olarak. Dizi olarak İçerde ve Adını Feriha Koydum diyorum.