O kadar adam etiketledim kim var o listede İnşallah güzel olur Kaanım@S.G.A.T. hayırlı olsun tekrardan Serhan'ım Heyecanlıyım ilk baş jürilik deneyimim için
Ayrıca etiket listesine beni de eklersen memnun olacağım...
O kadar adam etiketledim kim var o listede İnşallah güzel olur Kaanım@S.G.A.T. hayırlı olsun tekrardan Serhan'ım Heyecanlıyım ilk baş jürilik deneyimim için
Ayrıca etiket listesine beni de eklersen memnun olacağım...
Çok iyi fikir
Kendime de Yaprak Dökümü'nü seçiyorum @S.G.A.T.
Fark etmez ki yine onu kullanabilirsin dizi birisine ait değil herkese açıkYaprak dökümünü seçicektim, geç kalmışım
Bu üçlü çok güçlü @xemrexxx
Bizim Hikaye ile geleceğim zaten O yanlış anlamış@denizz19'un dizi seçimi de ilginç. Kırgın Çiçekler ya da Bizim Hikaye'yi beklerdim, gitmiş Sen Anlat Karadeniz'i seçmiş.
Yazdırın da ben yarışmayı hala çözemedim, ilk haftadan elenmeyeyim deTamamsan yazdıralım adımızı caniko
Nasıl yani aynı diziyle iki kişi yarışabiliyor mu?Fark etmez ki yine onu kullanabilirsin dizi birisine ait değil herkese açık
Ne farkı var ki Aşkı Memnu sahnelerini yine kullan Haftada 2 bölüm yayınlarım ben. 10 haftalık süreci 1 aya bitiririm İnşallah
Çok şükür gerekli soru geldi MS gibi değil. 10 dizilik bir havuz var herkes istediği diziden sahneyi alabilir @denizz19 @phoebebuffay @sokak sanati @YiğittBenim anlamadığım her hafta ayrı dizi mi seçilecek yoksa MS gibi bir dizi seçilip sonuna kadar her yarışmacı o diziyle mi gidecek? 🤔 @S.G.A.T.
Evet tabi ki. Gel bir haftada diziyi bitir istersenBen şuan anlamadım. Hepimiz aşkı memnu sahnesi ile gelebilir miyiz.
Yazdırın da ben yarışmayı hala çözemedim, ilk haftadan elenmeyeyim de
Sen bu yarışmayı biraz daha detaylı anlat bizeÇok şükür gerekli soru geldi MS gibi değil. 10 dizilik bir havuz var herkes istediği diziden sahneyi alabilir @denizz19 @phoebebuffay @sokak sanati @Yiğitt
Ay tamam değiştirelim@S.G.A.T. ben SAK seçmedim uydurma daha karar vermedim demiştim Bizim Hikaye ile geliyorum