Çok şükür gerekli soru geldi MS gibi değil. 10 dizilik bir havuz var herkes istediği diziden sahneyi alabilir @denizz19 @phoebebuffay @sokak sanati @Yiğitt
Olmamış böyle. Ben tek dizi ile strateji yapmak isterdim
Çok şükür gerekli soru geldi MS gibi değil. 10 dizilik bir havuz var herkes istediği diziden sahneyi alabilir @denizz19 @phoebebuffay @sokak sanati @Yiğitt
Ah canım, eksik olmaŞuan bende bi dumura uğradım tam çözemedim. Ama ben seni yarışmacı geçmişimle yönlendiririm
Elbette, iki sezon soluksuz izledim@phoebebuffay 'yı mutlaka jüri yapıyoruz. bu arada Yaprak dökümünü severim sen Kara Sevda'yı sever misin
Konuya bak canım.
Yok sadece 10 sabitBu dizi havuzu her hafta değişecek mi peki, sadece 10 diziyle mi sinirli kalacak her hafta?
Lale Devri seç, paso Yeşim ve Zümrüt'e oynarızOHB mi seçsem. @xBUGRAx ve Fox lobisine oynayıp
o dizi savaşları ya. orada kazanan daha önceden belli oluyorOlmamış böyle. Ben tek dizi ile strateji yapmak isterdim
Ne güzel de yazmışlar seniKonuya bak canım.
Bana tek yarışma yeter iyi böyle.
Haspam çok işin var sankiÇok güzel bir yarışma olacağından eminim başarılar. Jüriye yaz beni. @S.G.A.T.
Bana tek yarışma yeter iyi böyle.
Aynen. Kap yarış Sınır yok bir haftada tüm sahneler bir diziden olabilir@S.G.A.T. şimdi 10 tane sabit dizi var ve her hafta yarışmacılar bu şarkı benimdeki gibi 1 diziyi kapıp ordan sahne mi paylaşacak? Yoksa bir diziyi aynı haftada birden fazla kişi seçebiliyor mu?
o dizi savaşları ya. orada kazanan daha önceden belli oluyor
Ayy en sevdiğim diziler
Tamam şimdi anladımAynen. Kap yarış Sınır yok bir haftada tüm sahneler bir diziden olabilir