Çok şükür gerekli soru geldiMS gibi değil. 10 dizilik bir havuz var herkes istediği diziden sahneyi alabilir @denizz19 @phoebebuffay @sokak sanati @Yiğitt
Olmamış böyle. Ben tek dizi ile strateji yapmak isterdim
Çok şükür gerekli soru geldiMS gibi değil. 10 dizilik bir havuz var herkes istediği diziden sahneyi alabilir @denizz19 @phoebebuffay @sokak sanati @Yiğitt
Ah canım, eksik olmaŞuan bende bi dumura uğradım tam çözemedim. Ama ben seni yarışmacı geçmişimle yönlendiririm![]()
Elbette, iki sezon soluksuz izledim@phoebebuffay 'yı mutlaka jüri yapıyoruz.bu arada Yaprak dökümünü severim sen Kara Sevda'yı sever misin
![]()
Konuya bak canım.
Yok sadece 10 sabitBu dizi havuzu her hafta değişecek mi peki, sadece 10 diziyle mi sinirli kalacak her hafta?
o dizi savaşları ya. orada kazanan daha önceden belli oluyorOlmamış böyle. Ben tek dizi ile strateji yapmak isterdim![]()
Bana tek yarışma yeter iyi böyle.
Haspam çok işin var sankiÇok güzel bir yarışma olacağından eminim başarılar.Jüriye yaz beni.
@S.G.A.T.
Bana tek yarışma yeter iyi böyle.![]()
Aynen. Kap yarış@S.G.A.T. şimdi 10 tane sabit dizi var ve her hafta yarışmacılar bu şarkı benimdeki gibi 1 diziyi kapıp ordan sahne mi paylaşacak? Yoksa bir diziyi aynı haftada birden fazla kişi seçebiliyor mu?
o dizi savaşları ya. orada kazanan daha önceden belli oluyor![]()
Ayy en sevdiğim diziler![]()
Tamam şimdi anladımAynen. Kap yarışSınır yok bir haftada tüm sahneler bir diziden olabilir