O kadar adam etiketledim kim var o listede@S.G.A.T. hayırlı olsun tekrardan Serhan'ımHeyecanlıyım ilk baş jürilik deneyimim için
Ayrıca etiket listesine beni de eklersen memnun olacağım...
O kadar adam etiketledim kim var o listede@S.G.A.T. hayırlı olsun tekrardan Serhan'ımHeyecanlıyım ilk baş jürilik deneyimim için
Ayrıca etiket listesine beni de eklersen memnun olacağım...
Çok iyi fikir![]()
![]()
Kendime de Yaprak Dökümü'nü seçiyorum @S.G.A.T.
Fark etmez ki yine onu kullanabilirsin dizi birisine ait değil herkese açıkYaprak dökümünü seçicektim, geç kalmışım![]()
Bizim Hikaye ile geleceğim zaten@denizz19'un dizi seçimi de ilginç. Kırgın Çiçekler ya da Bizim Hikaye'yi beklerdim, gitmiş Sen Anlat Karadeniz'i seçmiş.![]()
Yazdırın da ben yarışmayı hala çözemedim, ilk haftadan elenmeyeyim deTamamsan yazdıralım adımızı caniko![]()
Nasıl yani aynı diziyle iki kişi yarışabiliyor mu?Fark etmez ki yine onu kullanabilirsin dizi birisine ait değil herkese açık![]()
Ne farkı var ki Aşkı Memnu sahnelerini yine kullanHaftada 2 bölüm yayınlarım ben. 10 haftalık süreci 1 aya bitiririm İnşallah
![]()
Çok şükür gerekli soru geldiBenim anlamadığım her hafta ayrı dizi mi seçilecek yoksa MS gibi bir dizi seçilip sonuna kadar her yarışmacı o diziyle mi gidecek? 🤔 @S.G.A.T.
Evet tabi ki. Gel bir haftada diziyi bitir istersenBen şuan anlamadım. Hepimiz aşkı memnu sahnesi ile gelebilir miyiz.
Yazdırın da ben yarışmayı hala çözemedim, ilk haftadan elenmeyeyim de![]()
Sen bu yarışmayı biraz daha detaylı anlat bizeÇok şükür gerekli soru geldiMS gibi değil. 10 dizilik bir havuz var herkes istediği diziden sahneyi alabilir @denizz19 @phoebebuffay @sokak sanati @Yiğitt
Ay tamam değiştirelim