Ben zaten aylardır saldım kendimi daha çok gencim.Ertelendiğine göre ikiside güzel güzel bi düşünür ve bu işin olmayacağını anlarlar bence@Billy Kane
Ben zaten aylardır saldım kendimi daha çok gencim.Ertelendiğine göre ikiside güzel güzel bi düşünür ve bu işin olmayacağını anlarlar bence@Billy Kane
Aile arasında söz kesicektik.Nişanlandın mı Emre? 😱 Ertelendi demişsin gerci nişanlanacak mısın diyeyim?![]()
Kendinle karıştırma beniEkibin zayıf halkası sen olduğun için ilk seni yarı yolda bırakırız![]()
Ben zaten aylardır saldım kendimi daha çok gencim.![]()
Eğer hala kalbindeysem dersin.![]()
Bili bili kalbimden hiç çıkmadı ki...Ertelendiğine göre ikiside güzel güzel bi düşünür ve bu işin olmayacağını anlarlar bence@Billy Kane
Aslan parçası bulmuşsun doğru yoluBen zaten aylardır saldım kendimi daha çok gencim.![]()
Çocukluğumuzdan beri beraberiz haliyle babası söz yapmazsak vurur beni.Kız baskı yaptı o yüzden böyle işin içine girdin dimi. Bu kızlar çok fena yaa.
Türkiye'd evlenme yaşı 28 erkeklerde. Kendine gel![]()
Avlu'yu ekleSuskunları mı eklesem![]()
Suskunları mı eklesem![]()
Ali Kaptan olabilir10 kişi olmuşuz zaten
Suskunları kimse seçmez. O Hayat Benim'i seç yada Yasak Elma'yıYada Öyle bi geçer zaman kiyi
![]()
Poyraz Karayel ekle.Suskunları mı eklesem![]()
@Yiğitt görmeden sil bence.İyi ya bu corona'nın hiç mi iyi şeyini görmeyeceğiz diyordum, görmüş oldum.Seni gec buldum erken kaybetmeyeyim.
![]()
Çok vakit ayiramicami düşündüm seni zora sokmak istemedim kanka.@Billy Kane niye katılmadın?![]()
Tatlım sen yokken ben vardım, bili bili ile yaklaşık 6 yıllık bir ilişkimiz söz konusu. YİNE DE SEN BİLİRSİN...İyi ya bu corona'nın hiç mi iyi şeyini görmeyeceğiz diyordum, görmüş oldum.Seni gec buldum erken kaybetmeyeyim.
![]()
Hallediyorum hemen.@Yiğitt görmeden sil bence.![]()
Anladım. Sağlık olsun zaten ilk haftdasasasasaaasÇok vakit ayiramicami düşündüm seni zora sokmak istemedim kanka.![]()
Tatlım biz üçüncü kişilere sıcak bakmıyoruz...Silemem, o da benim sen de benimsin. Biz 3'müz birbirimizi bulmuşken bırakmayalım.@Yiğitt
Buralar karışır birazdan ben en iyisi uzaklaşim.Silemem, o da benim sen de benimsin. Biz 3'müz birbirimizi bulmuşken bırakmayalım.@Yiğitt