Özür dilerim kardeşim Yabancı yapmak zor ya sahneleri bulmak falan kolay değil. Aklıma geliyor dünden beri. Tamam alalım dizimag falan idare ederiz herhalde@S.G.A.T. benim sorum arada kaynadı galiba.
Özür dilerim kardeşim Yabancı yapmak zor ya sahneleri bulmak falan kolay değil. Aklıma geliyor dünden beri. Tamam alalım dizimag falan idare ederiz herhalde@S.G.A.T. benim sorum arada kaynadı galiba.
Cumartesi son vizem, ondan sonra başlayabiliriz sıkıntı yokHafta sonu uygun olur mu? Başlatmak istiyorum da
Ben juri olmak için doğmuşumGel abi sende yarışmaya birlikte yarışalım. 😁
Not: Jurideyim yaneee 😎Ben juri olmak için doğmuşum
İyi de sen jürisin
Yarışmacı ol diyor hayranlarımİyi de sen jürisin
Ona da varım, @Bully de sevinir.
Tamam aldımYarışmacı ol diyor hayranlarım
Benim gibi değerli bir jüriyi kazanmak istiyorsan sadece yabancı dizilerden oluşan bir yarışma yapmalısın. 😡Özür dilerim kardeşim Yabancı yapmak zor ya sahneleri bulmak falan kolay değil. Aklıma geliyor dünden beri. Tamam alalım dizimag falan idare ederiz herhalde
Olum kim izler altyazıyı Yazıyorum jüriye söke söke alırım ben senden oyBenim gibi değerli bir jüriyi kazanmak istiyorsan sadece yabancı dizilerden oluşan bir yarışma yapmalısın. 😡
Burak ve Neslihan'ı uyumlu görmediğim için izlemiyordum yani sevmiyordum.
Rüyanda bile oy göremezsin.Olum kim izler altyazıyı Yazıyorum jüriye söke söke alırım ben senden oy
Yaprak dökümü yazılmıştı ama yazmamışsın konuya. Ufak tefek cinayetler diyorum ben de
Onlar da uyumsuz. Burak ve Kaan'la gel sen o diziyi seçeceksen.
Sen Anlat Karadeniz izliyor adam, tam senlik dizi zaten. Bizim Hikaye daha iyidir ama, o daha iyi seçim. Shameless izledin mi bari en orijinalinden?Bizim Hikaye ile geleceğim zaten O yanlış anlamış
Zaten Kara Sevda'yı senden başka kullanan olacağını düşünmüyorum. Forumda bile başka kimse yoktur belki de izleyen.