- Reaksiyon puanı
- 10,061
- Puanı
- 1,061
Özür dilerim kardeşim@S.G.A.T. benim sorum arada kaynadı galiba.![]()
Özür dilerim kardeşim@S.G.A.T. benim sorum arada kaynadı galiba.![]()
Cumartesi son vizem, ondan sonra başlayabiliriz sıkıntı yokHafta sonu uygun olur mu? Başlatmak istiyorum da![]()
Ben juri olmak için doğmuşumGel abi sende yarışmaya birlikte yarışalım. 😁
Not: Jurideyim yaneee 😎Ben juri olmak için doğmuşum![]()
İyi de sen jürisin
Yarışmacı ol diyor hayranlarımİyi de sen jürisin![]()
Tamam aldımYarışmacı ol diyor hayranlarım![]()
Benim gibi değerli bir jüriyi kazanmak istiyorsan sadece yabancı dizilerden oluşan bir yarışma yapmalısın. 😡Özür dilerim kardeşimYabancı yapmak zor ya sahneleri bulmak falan kolay değil. Aklıma geliyor dünden beri. Tamam alalım dizimag falan idare ederiz herhalde
![]()
Olum kim izler altyazıyıBenim gibi değerli bir jüriyi kazanmak istiyorsan sadece yabancı dizilerden oluşan bir yarışma yapmalısın. 😡![]()
Burak ve Neslihan'ı uyumlu görmediğim için izlemiyordum yani sevmiyordum.![]()
Rüyanda bile oy göremezsin.Olum kim izler altyazıyıYazıyorum jüriye söke söke alırım ben senden oy
![]()
Yaprak dökümü yazılmıştı ama yazmamışsın konuya. Ufak tefek cinayetler diyorum ben de
Onlar da uyumsuz.Burak ve Kaan'la gel sen o diziyi seçeceksen.
![]()
Sen Anlat Karadeniz izliyor adam, tam senlik dizi zaten. Bizim Hikaye daha iyidir ama, o daha iyi seçim. Shameless izledin mi bari en orijinalinden?Bizim Hikaye ile geleceğim zatenO yanlış anlamış
![]()
Zaten Kara Sevda'yı senden başka kullanan olacağını düşünmüyorum.Forumda bile başka kimse yoktur belki de izleyen.
![]()