Forumun içinde Derin BG örgütü varmış da haberimiz yokmuş Şerlok beyciğimNe yapabilirim sanki, her sayfayı yenilediğim an dizinin oy sayısı artıyor Utku beyciğim.
Forumun içinde Derin BG örgütü varmış da haberimiz yokmuş Şerlok beyciğimNe yapabilirim sanki, her sayfayı yenilediğim an dizinin oy sayısı artıyor Utku beyciğim.
Forumun içinde Derin BG örgütü varmış da haberimiz yokmuş Şerlok beyciğim
Forumun içinde Derin BG örgütü varmış da haberimiz yokmuş Şerlok beyciğim
Öyle gözüküyor Utku beyciğim, neyse biz de izlemek adına gerekeni yapalım bari adaşım... @MEnes
Ya bırak şimdi diziye başlayıp yıllarca yüzüne bakmamışsın şimdi burada bize övüyorsun.Tüm bu politik gizli savaşlar, oyun içinde oyunlar ve insanlık eleştirisi ve çok daha fazlası BG’nin de esas temalarından biriydi diye hatırlıyorum, eğer seçilecek olursa (ki çok düşük bir ihtimal bu ) ilerleyen sezonlarda anlarız şu an yapmak istediğim ancak izlemediğim için tam yapamadığım göndermeyi
Tüm bu politik gizli savaşlar, oyun içinde oyunlar ve insanlık eleştirisi ve çok daha fazlası BG’nin de esas temalarından biriydi diye hatırlıyorum, eğer seçilecek olursa (ki çok düşük bir ihtimal bu ) ilerleyen sezonlarda anlarız şu an yapmak istediğim ancak izlemediğim için tam yapamadığım göndermeyi
Ya bırak şimdi diziye başlayıp yıllarca yüzüne bakmamışsın şimdi burada bize övüyorsun.
4 yıl sonra vaktini ayırman isabetli olmuş Yalnız Westworld'e ettiğin laflar da kanımı donduruyor onu da bir söyleyeyim de Hele bugün yayınlanan son bölümü düşününce... @MEnes @SherlockO dönem karanlık bir üniversite sınavları dönemlerine denk geldiği için başımı uzun soluklu yapımlara kaldıramamıştım ve diziyi sadece ertelemiştim, 5 sene olmuş ama olsun tam böyle Bir etkinliği bekliyordum @MasacRE hatırlatınca aklıma geldi
Bak zamanında Westworld’u gömüp bunu övmüşüm hatta
Ekli dosyayı görüntüle 77803
Karantin Tarantino döneminde olmamızın da etkisi biraz olmuş olabilir tabi
O dönem karanlık bir üniversite sınavları dönemlerine denk geldiği için başımı uzun soluklu yapımlara kaldıramamıştım ve diziyi sadece ertelemiştim, 5 sene olmuş ama olsun tam böyle Bir etkinliği bekliyordum @MasacRE hatırlatınca aklıma geldi
O dönem karanlık bir üniversite sınavları dönemlerine denk geldiği için başımı uzun soluklu yapımlara kaldıramamıştım ve diziyi sadece ertelemiştim, 5 sene olmuş ama olsun tam böyle Bir etkinliği bekliyordum @MasacRE hatırlatınca aklıma geldi
Vaaay be Westworld'e bu sözler de denmiş gerçekten... Neyse yoldaşlarım gerekeni söylemiş zaten ben üstüne bir şey söylemiyorum...
Ergo Proxy önemli bir detay. Onu aksatma aman diyim çöz o işi bir an önce...Karantin Tarantino döneminde olmamızın da etkisi biraz olmuş olabilir tabi
Eğer Ergo Proxy’i bir solukta bitirecek olursam WW’ye de ikinci kez şans vereceğim “yakın zamanda”
Westworld ile ilgili yazdıklarından sonra hak verecek gibi oldum. Fakat sanki bu şey gibi olmuş bunu izleyeceğime Battlestar Galactica'yı bile izlerim daha iyi gibi.O dönem karanlık bir üniversite sınavları dönemlerine denk geldiği için başımı uzun soluklu yapımlara kaldıramamıştım ve diziyi sadece ertelemiştim, 5 sene olmuş ama olsun tam böyle Bir etkinliği bekliyordum @MasacRE hatırlatınca aklıma geldi
Kütük dostum bu adam seni hiç tanımamış (aslında o kadar iyi tanıyor ki) @Sherlock
Benim bu etkinliğe katılacağım bile şüpheliyken ankete oy kullanıp millete zorla dizi izlettiriyorumParantez içi reyizim gerekenleri söylemiş...
Benim bu etkinliğe katılacağım bile şüpheliyken ankete oy kullanıp millete zorla dizi izlettiriyorum
Yanlış çıkarım olmuş o sondaki, Ghost in The Shell’i de çok severim zira ama animesine halen zaman gelmedi o ayrı Orada galiba konu olarak benzerlikler görmüşüm iki dizi arasında ama BG’yi daha kaliteli görüp kestirip atmışım birazWestworld ile ilgili yazdıklarından sonra hak verecek gibi oldum. Fakat sanki bu şey gibi olmuş bunu izleyeceğime Battlestar Galactica'yı bile izlerim daha iyi gibi.
Yeni aldığın etkinlik nedir? Ben zaten hep destek oluyorum, o konuda tereddüt olmasın. Neyse ben de kafamdaki işlere yoğunlaşayım, seçenekleri beğenmedim zaten...Daha bir saat önce başka bir etkinliği devraldım. Şimdilik ona yoğunlaşacağım. Artı En Favori Yabancı Güzeller etkinliğide gelebilir artı eski bir etkinliğimide kaldiğı yerden devam etmeyi planlıyordim. Fazlasi beni zorlar artık birilerini erteleyebilirim. O etkinliklere desteğini göster
Yabancı dizilere ara vereceğim zaten. Filmlerle kafayı bozup yine işlerimi ihmal ettim bu ara
Sürpriz olsun Bu uzun süreli birşey değil ama forumun geleneksel bir etkinliği diyebiliriz. Geceye profilimde duyurayım bari ama orda bile açıklamayacağım daha ne olduğunu Onun yani sıra aklımda yığınla etkinlik var ama telefonum biraz zorluyor beni aradaYeni aldığın etkinlik nedir? Ben zaten hep destek oluyorum, o konuda tereddüt olmasın. Neyse ben de kafamdaki işlere yoğunlaşayım, seçenekleri beğenmedim zaten...