Kütük dostuna güvenerek en iyisini yapmışsınKütük dostum seçmişse vardır bir bildiği diyip Battlestar Galactica diyorum
Kütük dostuna güvenerek en iyisini yapmışsınKütük dostum seçmişse vardır bir bildiği diyip Battlestar Galactica diyorum
Gerçi bizim dizinin galip gelme olasılığı çok düşüktü ama yine de bilim kurgu dizisinin bu kadar ön plana çıkacağını düşünmüyordum.
Sakin ol champ, bakmadan yazdım.@MEnes 'in online olup olmadığını admin olarak göremiyormusun 😱 😱 yöneticiliğin bana cazip gelmesinin en önemli özelliği gizlenenleri görebilmek Eğer sizlerde göremezseniz bir albenisi kalmaz bende @MasacRE @Tolstoyevski @Sherlock
insanlar zaten benim yüzümden gizlenmeye başladı ama artık duruldum
Ozaman bana cazip olmaya devam etsinSakin ol champ, bakmadan yazdım.
Geldim geldim...
Gerçi bizim dizinin galip gelme olasılığı çok düşüktü ama yine de bilim kurgu dizisinin bu kadar ön plana çıkacağını düşünmüyordum.
Battlestar bence öyle yüzde yüz bilim kurgu dizilerinden değil, daha ziyade bilim kurgu soslu drama diyebiliriz tıpkı Lost gibi Ve ekşide spoiler yememek için göz ucuyla yorumlara baktım, bitirenlerin hepsi şaheserliğinden girip başyapıtlığından çıkmış. Tabi yine yüksek beklentiyle başlamamak lazım ama çoğunluk bu kadar beğenmişse en azından şans verilmeyecek bir yapım da değil gibi. The Wire 30-32 sayfa, Mad Men 65-66 sayfa, Battlestar 79-80 sayfa konuşulmuş.
YAPMA...Oylama istemediğim bir yöne doğru ilerlemiş, tam böyle gerçekçi bir dizi izleme havasındaydım ancak etkinlik neticesinde bilim-kurgu dizisi izleyeceğiz gibi duruyor.
Mad Men safı ve The Wire safı olarak birleşip ortak bir paydada buluşursak Battlestar Galactica isimli diziye karşı galip gelebiliriz ancak... @bazinga @MEnes @Araf
Bu her türlü kaybedilmiş bir savaş, kabullenmeliyiz yavaş yavaş.Oylama istemediğim bir yöne doğru ilerlemiş, tam böyle gerçekçi bir dizi izleme havasındaydım ancak etkinlik neticesinde bilim-kurgu dizisi izleyeceğiz gibi duruyor.
Mad Men safı ve The Wire safı olarak birleşip ortak bir paydada buluşursak Battlestar Galactica isimli diziye karşı galip gelebiliriz ancak... @bazinga @MEnes @Araf
Kütük dostum seçmişse vardır bir bildiği diyip Battlestar Galactica diyorum
Gelsem de hiç bir şeyin değişmediğini görmemek üzücü... Neyse Battlestar Galactica da izleriz nedir yani...Geldim geldim...
Yalnız Battlestar Galactica tam seveceğin tarzda bir dizi, Ergo Proxy olsun, Claymore olsun, Berserk olsun... Altında yatan bilim kurgu soslu (bu da iyi meze oldu ağzımıza ) felsefesi tam @MEnes lik demiştim @MasacRE ye, ama göndermeyi unutmuşumGelsem de hiç bir şeyin değişmediğini görmemek üzücü... Neyse Battlestar Galactica da izleriz nedir yani...
Kütük dostum ne diyor bu hain Gs'li dostum @MasacREBu adamın oy kullanması yasaklanmalı. Ortalığı karıştırmaya gelmiş sayın Gs'li dostum, sen önce Dark isimli diziyi bitir hain adam.
Ben severim zaten sevmem demiyorum da şuan kendimi The Wire izlemeye kodlamıştım. Yoksa listede yer alan 3 diziye de tavım yani...
YAPMA...
Bu her türlü kaybedilmiş bir savaş, kabullenmeliyiz yavaş yavaş.