Yabancı Dizi İzleme Etkinliği Elemesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Dizi Seçilsin?

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
@MEnes 'in online olup olmadığını admin olarak göremiyormusun 😱 😱 yöneticiliğin bana cazip gelmesinin en önemli özelliği gizlenenleri görebilmek :A Eğer sizlerde göremezseniz bir albenisi kalmaz bende :A @MasacRE @Tolstoyevski @Sherlock

insanlar zaten benim yüzümden gizlenmeye başladı :A ama artık duruldum :A
Sakin ol champ, bakmadan yazdım. :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes and Dosi
The Wire'dan korkarken ne geldi başa. :A

@MEnes online mı? :A
Gerçi bizim dizinin galip gelme olasılığı çok düşüktü ama yine de bilim kurgu dizisinin bu kadar ön plana çıkacağını düşünmüyordum. :A

Battlestar bence öyle yüzde yüz bilim kurgu dizilerinden değil, daha ziyade bilim kurgu soslu drama diyebiliriz tıpkı Lost gibi :A Ve ekşide spoiler yememek için göz ucuyla yorumlara baktım, bitirenlerin hepsi şaheserliğinden girip başyapıtlığından çıkmış. Tabi yine yüksek beklentiyle başlamamak lazım ama çoğunluk bu kadar beğenmişse en azından şans verilmeyecek bir yapım da değil gibi. The Wire 30-32 sayfa, Mad Men 65-66 sayfa, Battlestar 79-80 sayfa konuşulmuş. :A

Oylama istemediğim bir yöne doğru ilerlemiş, tam böyle gerçekçi bir dizi izleme havasındaydım ancak etkinlik neticesinde bilim-kurgu dizisi izleyeceğiz gibi duruyor. :A

Mad Men safı ve The Wire safı olarak birleşip ortak bir paydada buluşursak Battlestar Galactica isimli diziye karşı galip gelebiliriz ancak... @bazinga @MEnes @Araf

Battlestar bence öyle yüzde yüz bilim kurgu dizilerinden değil, daha ziyade bilim kurgu soslu drama diyebiliriz tıpkı Lost gibi :A Ve ekşide spoiler yememek için göz ucuyla yorumlara baktım, bitirenlerin hepsi şaheserliğinden girip başyapıtlığından çıkmış. Tabi yine yüksek beklentiyle başlamamak lazım ama çoğunluk bu kadar beğenmişse en azından şans verilmeyecek bir yapım da değil gibi. The Wire 30-32 sayfa, Mad Men 65-66 sayfa, Battlestar 79-80 sayfa konuşulmuş. :A

The Wire'ın kaliteli olduğuna dair bir kanıt daha, ne kadar az kişi izliyorsa o kadar iyidir. :A

Oylama istemediğim bir yöne doğru ilerlemiş, tam böyle gerçekçi bir dizi izleme havasındaydım ancak etkinlik neticesinde bilim-kurgu dizisi izleyeceğiz gibi duruyor. :A

Mad Men safı ve The Wire safı olarak birleşip ortak bir paydada buluşursak Battlestar Galactica isimli diziye karşı galip gelebiliriz ancak... @bazinga @MEnes @Araf
YAPMA...

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Battlestar Galactica kızkardeşimin en sevdiği dizilerden biridir ilgiyle izlemişti onu izleyin bence :D

Bu her türlü kaybedilmiş bir savaş, kabullenmeliyiz yavaş yavaş. :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock and MEnes
Gelsem de hiç bir şeyin değişmediğini görmemek üzücü... Neyse Battlestar Galactica da izleriz nedir yani... :A
Yalnız Battlestar Galactica tam seveceğin tarzda bir dizi, Ergo Proxy olsun, Claymore olsun, Berserk olsun... Altında yatan bilim kurgu soslu (bu da iyi meze oldu ağzımıza :A ) felsefesi tam @MEnes lik demiştim @MasacRE ye, ama göndermeyi unutmuşum :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and MEnes
Yalnız Battlestar Galactica tam seveceğin tarzda bir dizi, Ergo Proxy olsun, Claymore olsun, Berserk olsun... Altında yatan bilim kurgu soslu (bu da iyi meze oldu ağzımıza :A ) felsefesi tam @MEnes lik demiştim @MasacRE ye, ama göndermeyi unutmuşum :A
Ben severim zaten sevmem demiyorum da şuan kendimi The Wire izlemeye kodlamıştım. :A Yoksa listede yer alan 3 diziye de tavım yani... :A

• Harika
Reactions: Tolstoyevski