İrem Derici'den Evde Sıkılanlara Öneri! DM'den Yürüyün...

İki değil, yaklaşık dört yıl önce atılmış bu mesaj. Üşenmedim, eski konumu buldum, oradan da o mesajı. Yalnız içeride değil, dışarıda izliyor diziyi. Espri farklıymış. :A
@eskici nin espri kabiliyeti çok ayrı bir boyutta ya, ben o kadarını düşünemedim :A

• Güldürdün
Reactions: eskici
@eskici nin espri kabiliyeti çok ayrı bir boyutta ya, ben o kadarını düşünemedim :A

Bu arada efsane yorumun linki bu konuda ama "olmamış" demelerimiz kalmamış konuda. :A

Bu arada efsane yorumun linki bu konuda ama "olmamış" demelerimiz kalmamış konuda. :A
Sıfırlandı onlar hep. Keşke ss alsaymışız :D

• Güldürdün
Reactions: Araf
İki değil, yaklaşık dört yıl önce atılmış bu mesaj. Üşenmedim, eski konumu buldum, oradan da o mesajı. Yalnız içeride değil, dışarıda izliyor diziyi. Espri farklıymış. :A
Senin Arslan Bey olduğunu bu mesajınla anladım hoşgeldin diyelim o zaman :A

• Güldürdün
yap sen de, seni engelleyen ne? :A
Ya benim kötü huyum kendimi bu tarz etkinliklere verince fazla kaptırıyorum ve manyakça izliyorum :T: Hani çekirdek çitlerken sonu gelmeden bırakamazsın ya bende ki de o hesap :A
Odaklanma sorunum var, bilgisyar oyunu oynuyorum, müzik dinliyorum vs derken diğer etkinliklere zaman kalmıyor. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Geldiğime dair konu açtım, yabancı bir kullanıcı adı var. İnsan merak eder de hem konuya, hem de yabancı bir kullanıcı bu kadar aktif, kim acaba diye merak eder. :A
Evet konuyu gördüm hatta 2-3 defa girmeyi düşündüm ama nedense bir türlü girip bakmadım :A

• Güldürdün