Tamam işte “yürümek” eylemini Instagram’da yapmış oluyorsun.Whatsapp daha ciddi bir yer, Insta'da yazarsan karşındaki insan seni "ciddi" düşünmez, insanlar Insta'dan WP'ye geçme evresini yakalamaya çalışıyor ayrıca.![]()
Muhabbetim var gerçekte ama artık yazmak istiyorum, şuan birkaç bahane düşünüyorum yakında yazacağım.Tamam işte “yürümek” eylemini Instagram’da yapmış oluyorsun.Tabi sen o evreyi yakalamış olabilirsin bir şey diyemem.
![]()
Karantina günlerinde insanın yazası geliyor cidden sıkıntıdan.Muhabbetim var gerçekte ama artık yazmak istiyorum, şuan birkaç bahane düşünüyorum yakında yazacağım.![]()
Sen de mi 😱 Hemşire mi doktır muKarantina günlerinde insanın yazası geliyor cidden sıkıntıdan.![]()
Niye şaşırdın ben insan değil miyim.Sen de mi 😱 Hemşire mi doktır mu![]()
Estağfurullah O manada demedim o taraklarda bezin yok gibi duruyorduNiye şaşırdın ben insan değil miyim.![]()
Cidden burada mı konuşacağız.Estağfurullah O manada demedim o taraklarda bezin yok gibi duruyordu
Eeee sen nasıl yazmayı düşünüyorsun![]()
Yaz anam özelden şimdi çıkıyorum ama gece dönerim. Benim de var hatta ilk ben anlatırımCidden burada mı konuşacağız.Fazlasıyla utanç verici bir anım var bununla ilgili.
Başarabileceğimi sanmıyorum yani.
![]()
Survivor bitsin bi.Yaz anam özelden şimdi çıkıyorum ama gece dönerim. Benim de var hatta ilk ben anlatırım![]()
Bir gelmiş pir gelmiş...