Tamam işte “yürümek” eylemini Instagram’da yapmış oluyorsun. Tabi sen o evreyi yakalamış olabilirsin bir şey diyemem.Whatsapp daha ciddi bir yer, Insta'da yazarsan karşındaki insan seni "ciddi" düşünmez, insanlar Insta'dan WP'ye geçme evresini yakalamaya çalışıyor ayrıca.
Muhabbetim var gerçekte ama artık yazmak istiyorum, şuan birkaç bahane düşünüyorum yakında yazacağım.Tamam işte “yürümek” eylemini Instagram’da yapmış oluyorsun. Tabi sen o evreyi yakalamış olabilirsin bir şey diyemem.
Karantina günlerinde insanın yazası geliyor cidden sıkıntıdan.Muhabbetim var gerçekte ama artık yazmak istiyorum, şuan birkaç bahane düşünüyorum yakında yazacağım.
Sen de mi 😱 Hemşire mi doktır muKarantina günlerinde insanın yazası geliyor cidden sıkıntıdan.
Niye şaşırdın ben insan değil miyim.Sen de mi 😱 Hemşire mi doktır mu
Estağfurullah O manada demedim o taraklarda bezin yok gibi duruyorduNiye şaşırdın ben insan değil miyim.
Cidden burada mı konuşacağız. Fazlasıyla utanç verici bir anım var bununla ilgili. Başarabileceğimi sanmıyorum yani.Estağfurullah O manada demedim o taraklarda bezin yok gibi duruyordu
Eeee sen nasıl yazmayı düşünüyorsun
Yaz anam özelden şimdi çıkıyorum ama gece dönerim. Benim de var hatta ilk ben anlatırımCidden burada mı konuşacağız. Fazlasıyla utanç verici bir anım var bununla ilgili. Başarabileceğimi sanmıyorum yani.
Survivor bitsin bi.Yaz anam özelden şimdi çıkıyorum ama gece dönerim. Benim de var hatta ilk ben anlatırım
Bir gelmiş pir gelmiş...